
San Sebastian Cheesecake (Bask Cheesecake) Tarifi İçin Malzemeler
- 3 adet yumurta + 1 yumurta beyazı
- 1.5 su bardağı toz şeker
- 350 gram krem peynir
- 400 gram labne peynir
- 400 ml sıvı krema
- 200 gram kaymak
- 1 su bardağından bir parmak eksik un
- 1 yemek kaşığı nişasta
- 1 paket vanily
San Sebastian Cheesecake (Bask Cheesecake) Tarifi Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
- Yumurta, şeker çırpılır.
- Ayrı bir karıştırma kabında labne, krem peynir ezilerek karıştırılır.
- Krema eklenir karıştırılır. Ve çırpılır.
- Kaymak eklenir.
- Un, nişasta ve vanilya eklenir.
- Yumurta karışımı eklenir çırpılır.
- 24 cm alıbımıza 2 adet yağlı kağıt serilir.
- Karışım eklenir ve fırına verilir.
- Önceden ısıtılmış 230-220 derece fırında 20-23 dakika pişirin.
- Bir gece buzdolabında dinlendirip öyle servis edin lütfen.
San Sebastian Cheesecake (Bask Cheesecake) Tarifi Fotoğraflı Yapılışı