
San Sebastian Chescake Tarifi İçin Malzemeler
- 300 gram taze peynir
- 200 gram krema
- 3 adet yumurta
- Yarım su bardağı şeker
- Bir çorba kaşığı buğday nişastası
- 1 paket vanilya
San Sebastian Chescake Tarifi Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
- Taze peynir şeker ve krema homojen pürüzsüz bir kıvam alana kadar mikser ile en düşük devirde çırpılır .
- Ardından buğday nişastası ve vanilya eklenip karıştırmaya devam edilir.
- Yumurtalar teker teker ekleyin ve karıştırın.
- Yağlı kağıdı önce elinizde buruşturup sonra kalıba yerleştirin.
- Daha güzel şekil alması için karışımı süzgeçten geçirip kalıba alalım.
- 200 derece fansız alt üst ısı ile fırında üzeri karamel rengi olana kadar pişirin.
- Fırından çıktıktan sonra bir süre dinlendirip kalıptan çıkarın ???? afiyet olsun.