San Sebastian Tanımı İçin Malzemeler
- 4 paket labne (150 gramlık paket kullandım)
- 1 su bardağı şeker (200ml)
- Biraz tuz
- 2 paket krema
- 4 adet yumurta
- 1 yemek kaşığı un
- Çikolata sosu
San Sebastian Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
- 4 paket labne, şeker ve tuzu mikser ile şeker yeterlice eriyene kadar çırpılır. Daha sonra 2 paket krema ve 4 yumurta eklenir.
- Yumurtaları tek tek ekleyip yedirelim. Mikser kullanmadan yapıyoruz kabarmaması için.
- 1 yemek kaşığı unu da eleyerek ekleyelim. Pürüzsüz olması için harcımızı de eleyerek kaba alıyoruz.
- 200 derece de 30 dakika pişiriyoruz.
- Piştikten sonra 1 gün dolapta dinlendirdim. Tercihen sizde o biçimde yapabilirsiniz.