iltasyazilim
FD Üye
SANA AGLADIM*:
Bu gece tekrar ağladım yokluğuna
Gözyaşı damlalalarım sızarken dudaklarıma içten, tuzu dilimdeki yarayı yaktı biraz daha
Bu gece tekrar ağladım sensiz şarkılarla Hayatı ezmek imha etmek istedim son bir kez daha
Neden bilmiyorum fakat yeniden ağladım sabaha dek paylamak istedim içimden bişeylere bağıra çağıra
Ola Ki de gözyaşlarım benim yerime bütün hakaretleri bağırmıştır avazı çıktığınca
Bu gece bir kez daha ağladım sensizliğime, sessizliğime sessizce
Yetişmek istedim ellerini, öpmeni beni Hissetmeyi sıcak tenini Bu gece bir kez daha özledim seni
Hasreti yeniden yüreğime aldım ve ağladım bu gece Kaderime kızarak, lakin tekrar gözyaşları içinde seni düşündüm bu gece
Ne dek çok isterdim yanımda olmanı, Çünkü benim tüm dünyam yalnızca sen olmalıydın, yalnızca seni görmeliydim ve bana yalnızca sen bakmalıydın
Aklıma gelen tüm herşeye rağmen sıyırıp bedenimden senin yanında yolladım ruhumu
Kıskandı yeniden her geceki gibi seni dürüst içe yüreğim Ve Sitem de etti, ağladı da gözlerim Çünkü Sen Bana Bakmalıydın şimdi, Ve sadece benim olmalıydı gözlerin
Benim senin olduğum gibi sen de yalnızca benim
Göz Önünde Bulundurmak pat diye, ve apansız acılar hissetmek, bu gece yeniden yineledi her şey kendini
Ve ben bu gece tekrar ağladım, tekrar sevdim seni utanmadan
Kıskandım, özledim ve ağladım
Ve tekrar sadece senin oldum kendi kendime, yine yeminler ettim, tekrar dualar ettim, biliyorum bir gün bir yerde bedenim olmasa da ruhum erişecek sana
Bu gece yeniden ağladım, yokluğuna
Geceleri yanmak istedim yeniden, yakıp devirmek herşeyi her zerreyi yerle bir etmek, su olup söndürmek güneşi, senin yokluğunda beni ısıtmaya yetmeyen o güneşi söndürmek istedim !
Bu gece yeniden tüm dünyayı ardımda bırakıp firar etmek istedim, yokluğundan kaçmak
Yapamadım, her defasında ölmek istedim lakin ölemedim, bu acıdan kurtulamadım
Bu gece yeniden ateşi sardı bedenimi sensizliğin ve ben ağladım
Yine ruhum Can çekişti, tekrar boğazım düğümlendi, gözlerim
yandı, üşüdü ellerim yatmak, uzanıp yetişmek istedim ama yapamadım
Sen yoktun ve ben yokluğunda kanadım
Yok Olmak istedim binlerce defa yeniden bu gece
Yok Olamadım, sensizlikte var da olamadım
Özledim ama sana anlatamadım, arayamadım, sesini duyamadım sadece ağladım
Ve Ben Bu Gece Yeniden Ağladım
ALINTI *
Bu gece tekrar ağladım yokluğuna
Gözyaşı damlalalarım sızarken dudaklarıma içten, tuzu dilimdeki yarayı yaktı biraz daha
Bu gece tekrar ağladım sensiz şarkılarla Hayatı ezmek imha etmek istedim son bir kez daha
Neden bilmiyorum fakat yeniden ağladım sabaha dek paylamak istedim içimden bişeylere bağıra çağıra
Ola Ki de gözyaşlarım benim yerime bütün hakaretleri bağırmıştır avazı çıktığınca
Bu gece bir kez daha ağladım sensizliğime, sessizliğime sessizce
Yetişmek istedim ellerini, öpmeni beni Hissetmeyi sıcak tenini Bu gece bir kez daha özledim seni
Hasreti yeniden yüreğime aldım ve ağladım bu gece Kaderime kızarak, lakin tekrar gözyaşları içinde seni düşündüm bu gece
Ne dek çok isterdim yanımda olmanı, Çünkü benim tüm dünyam yalnızca sen olmalıydın, yalnızca seni görmeliydim ve bana yalnızca sen bakmalıydın
Aklıma gelen tüm herşeye rağmen sıyırıp bedenimden senin yanında yolladım ruhumu
Kıskandı yeniden her geceki gibi seni dürüst içe yüreğim Ve Sitem de etti, ağladı da gözlerim Çünkü Sen Bana Bakmalıydın şimdi, Ve sadece benim olmalıydı gözlerin
Benim senin olduğum gibi sen de yalnızca benim
Göz Önünde Bulundurmak pat diye, ve apansız acılar hissetmek, bu gece yeniden yineledi her şey kendini
Ve ben bu gece tekrar ağladım, tekrar sevdim seni utanmadan
Kıskandım, özledim ve ağladım
Ve tekrar sadece senin oldum kendi kendime, yine yeminler ettim, tekrar dualar ettim, biliyorum bir gün bir yerde bedenim olmasa da ruhum erişecek sana
Bu gece yeniden ağladım, yokluğuna
Geceleri yanmak istedim yeniden, yakıp devirmek herşeyi her zerreyi yerle bir etmek, su olup söndürmek güneşi, senin yokluğunda beni ısıtmaya yetmeyen o güneşi söndürmek istedim !
Bu gece yeniden tüm dünyayı ardımda bırakıp firar etmek istedim, yokluğundan kaçmak
Yapamadım, her defasında ölmek istedim lakin ölemedim, bu acıdan kurtulamadım
Bu gece yeniden ateşi sardı bedenimi sensizliğin ve ben ağladım
Yine ruhum Can çekişti, tekrar boğazım düğümlendi, gözlerim
yandı, üşüdü ellerim yatmak, uzanıp yetişmek istedim ama yapamadım
Sen yoktun ve ben yokluğunda kanadım
Yok Olmak istedim binlerce defa yeniden bu gece
Yok Olamadım, sensizlikte var da olamadım
Özledim ama sana anlatamadım, arayamadım, sesini duyamadım sadece ağladım
Ve Ben Bu Gece Yeniden Ağladım
ALINTI *