Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Sana bakarak yaziyorum bu siiri

Sana bakarak yaziyorum bu siiri
0
93

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Sana bakarak yaziyorum bu siiri gündüzleri haram oldu sayende bana geceler zaten her zaman küstü dargındı bana beklesemde gelmiceksin baştan dönmiceksin bana ellerimden kayıp gittin oysa sana dur diyemedim elini tutup öpemedim şu anda gözümün önünde bir başkasıyla mutlumusn acaba? ya da mutlumu gözüküyorsun hayata? fazla ağladım arkandan duydun mu hiç sesimi? yahut duymamazlıktan mı geldin her seferinde sana bakarak yazıyorum bu şiiri bir sana bir kağıda bakıyorum aralıksız dalıp gitmiştin yanımda uzaklara gözlerin öylesine dalmışki sana baktığımın bile haberdar diğildin çok yoruldum bundan böyle sensizlikten seni sensiz sevmekten dönme bana bir daha bundan daha sonra yokum artık hayatında!! alinti