Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Sana DÖndÜm Allahim

Sana DÖndÜm Allahim
0
63

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Sana DÖndÜm Allahim SANA DÖNDÜM ALLAHIM Kendimle bir hasbihal edecek oldugumda Beyhude geçmiş yıllar eyvah yazık der bana Hesabını veremem çürüttüğüm ömrümün Boşuna akmışım der anlımdaki ter bana Ne bıraktın ardında adını yad edecek Bir fatiha okuyup ruhunu şad edecek Ne mucizeler indi seni irşad edecek Gafletin iziyim der ruhumdaki leke bana Hiç dehşete düştümü titreyip duyguların Bölündü mü sâlâ da o derin uykuların Yalan Dünya bir oyun sahnesiyken kulların Fena rol benimsedim ahbap oldu şer bana Duymazmısın ezanlar günde beş kere okunur Ah üşengeç bedenim asi hitabe takınır Ecel gelmiş arkamda omuzuma dokunur Faydasız gitmem aramak kullanıyor şiddet bana Daracık yarın altı bir toprak gediğinde Başımı kaldırınca alnıma değdiğinde Münkir nekir dikilip Rabbin kim dediğinde Rabbim Allah diyecek dek kudret ver bana İzanım korkulardan çatlasa da ne yazan Çiyanlar etlerimi kopartır gitgide Mezar taşım titreyip bir incecik ah sızar Gözünün önündeyken niçin baktın âmâ bana Yarın ruzi mahşerde hesaba çekilirken Günahlarım önüme yağarken dökülürken Güneş bir mızrak boyu tepeme dikilirken Ya Rahman defterimi sağ elimden ver bana  

858,505Konular
982,782Mesajlar
33,073Kullanıcılar
Vedat77Son üye
Üst Alt