Sana Söyleyeceklerimi Susturdum Sonbaharda ağaçların yapraklarını döktüğü gibi Döktüm dilimdeki sözcükleri Hepsi bir haykırış hepsi bir yakarıştı Sen anlamadın Bundan Böyle Geride bırakıyorum sana ait olanları Kelimeri ve şarkıları başka biri için yakınmak üzere Raflara kaldırıyorum Senin içinde geçtiğin bir kelime bile olmayacak bundan böyle Sana dair olanlar söküyorum tek tek En zorda insanın geçmişini ve anılarını sökmesiymiş Anlıyorum Her Zaman peşinden gelecek bir geçmiş de istemiyorum Artık geçmişimi de bırakıyorum arkamda Geriye Doğru bakıp daha fazla yâd etmek ve üzülmek istemiyorum Unutuyorum desem yalan Unutmuyorum Şimdilik Yalnızca alışıyorum Alışmak unutmanın başlangıcıymış Önce alışırsın Sonrada unutursun Unuttuğunda da geri dönmesin Bakmasın bile Derhal Söyledim sözleri de geri alıyorum Siliyorum birer birer tüm yazdıklarımı Karalıyorum adımın yanına yazdığım adını Senle yaptığım Doğrularımı ve yanlışlıklarımı ayıklıyorum Yanlışları koyuyorum bir köşeye Doğrular zaten benim doğrularım Bu aşkın tüm hesabını kapatıyorum Bize dair hiç bir şey değil artık Ne sen ne ben bundan böyle bir şey söylemeyeceğiz Söylesende ben duymayacağım Sözcükler anlamını yitirdi bundan böyle Sana dair söylenecek tüm sözleri tükettim Kelimeler dilsiz artık Lal ettim dilimi Sana bir şey söylemiyorum Sustum alıntı