Sana Her Tarafta kar var ve dışarısı varsayım edilemeyecek kadar soğukAklımda binlerce zihin var ve senBinlerce düşüncenin içinden sıyrılıp, ortaya çıkan yada onların içinde sivrilen sen Seni bana kim verdi;kim tanıştırdı nasıl tanıştık hatırlamazsın bile Şu Anda sana oturup anlatsam bana gülersinOkula ilk hafta gelmemiştin,ikinci hafta geldiğinde arkada oturuyordunİngilizce Öğretmenimiz Hasan Öğretmen seni kaldırıp niçin gelmedin diye sorduğunda; ‘Hastaydım hocam ‘ dedin herkese inat cırtlayan vaklayan sesinle Hoca neyin var dediğinde: Grip oldum üşüttüm deyince Hasan Hoca Otur yerine sümüklü demişti ve bizde kopmuştuk(bugünkü değimle) Seni ilk arkalarda oturan çocuk olarak tanıdım daha sonra önlere kazanç oldunBenimle oturup konuşurdun,sonradan bir gün ağabeyinin eniştemin öğrencisi olduğunu öğrendim, daha sonra birazcık daha kaynaştık birbirimize… Sen bana şaka yapmaya başladın bende senden hoşlanmaya Ilk o vakit bir erkeğin benle ilgilendiğini,ayrım ettim Sonra günler birbirini kovaladı sen her gün başka kızla ilgilenmeye başladın fakat beni daima severdin arada takılırdın Sonra bir gün bana ben cam kıyısındayken kaloriferde ısınırken yanıma geldin ve woltmeninin kulaklığını kulağından çıkarıp kulağıma taktın bu şarkı şahane dedin Ogün bugündür o şarkı dilimden düşmez zaten meşhurdur senin şarkılarla beni tavlaman geçen yılda Matematik defterimin önüne yazdığın küçük mısra ile bir ay kendime gelememiştim Hele de onun AŞK adlı bir parçanın mısraları odlunu öğrenince şarkıyı odamın duvarına astım,masamın üstüne yazdım fakat sen bilmezsin Nerden bileceksin ki bize hiç gelmedin Daha Sonra defalarca ki gibi devam etti uzun bir süre Bir gün sen,ben ,Pelin,Serhat buluşacaktık;İngilizce piyes yapacaktık sınıfta onun çalışmaları için ne günlerdi ya şu anda nerelerdeyiz… Sen o gün gri astarlı sweetini giymiştin üzerinde de kahverengi montun Beni Serhat la ikiniz sinemaya çağırmıştınız da annemler salmadığı için gelememiştimHatta gittiğiniz filmde ‘Kahpe Bizans’ tı Günler hep birbirini kovaladı yeniden bir gün sınıfa hemşireler geldi sen korkmaya başladın ama o ürkek halini kimseye belirlenmiş etmemek için herkesle alay ederek bilhassa de kendinle ‘anne anne’ diye bağırmaya başladınSonradan iğne olduk ve gömleğinin kolunu gelip bana çektirdinAslında Serhat ta bana çektirmişti fakat dedim ya sen başkaydın benim için…Birde benzer gün bayırdan kol kola inişimiz vardıSenle başta kol kola giriyordum nasıl unuturum… Günler geçti gitti gün 04022000 i gösterdiği gün ben , Gamze ,sen ve Turgut buluşup MC Donolsta doğum günümü kutlayacaktıkTam 1 saat bekledik seni ama gelmedin ;sonradan seni cep telefonundan aradığımızda ben yeni kentte halamlardayım gelmeyeceğim siz eğlenin dedinDiyeceksin bunları okurken bugünün ne özelliği var diye beni birincil ekişindi ,hem de DOĞUM GÜNÜMDE… Birincil o zaman anladım benle birlikte olmaktan kaçtığınıBirkaç gün daha sonra senden hediye beklerken her gün imalı imalı söylediğim halde bana armağan almadın Ben ne yaptım benden 22 gün sonradan doğan arkadaşıma bütün harçlıklarımla gittim bileklik aldım hem de 925 akort Şimdi nerde o desem Cemil ‘e verdim it daha hala getirmedi dersin…Günler geçti geçti bir gün ben sana tiyatro kursuna gitmek istiyorum dedim Sen anında KBT ’ye git dedin ve o gün beni KBT ‘ye götürdün Bir sonraki günde zaten kayıt oldum oraya ilk yol gösterişindi bu durumSonra seni oyunlarıma çağırdım fakat her seferinde bir bulup gelmezdin ,birde yaptıklarımı sınıfta beni rezil edercesine alay konusu yapardınHepsine göğüs gererdim Neden dersen seni sevmeyi sebep gösterebilirimBazen diyorum da biz seninle bugünlere gelebilmek için fazla şeyler yaptık diyorum bakıyorum da yapmamışız daha açıkçası ben yapmışım sen yalnızca seyretmişsin haksızmıyım söyle… Lise 1’in birincil günü sınıfa 5 yabancı öğrenci gelmiş 3’ü erkek ,2’si kızbiride senin önünde oturuyor;ilk olarak onunla sıradan iyi oldunuz hatta ben seni ondan kıskanmaya başladımDaha Sonra sırf sen onla iyisin diye arkadaşlık kurdum onla hatta fazla artı ileriye gidip hayatta kimsenin bilmediği sırrımı seni sevdiğimi bir tek ona söyledimNerden bilebilirdim yıllar geçtikçe benim ona söylediklerimi herkese söyleyeceğini Sen beni daima uyarırdın ama ben salağım,biliyorum;senin değiminle aptal şişkoyum… Sonra bir gün tiyatro seçmeleri oldu sende gel dedim,gelmedin ben gittim girdim ve seçildim,sonra seni zor kullanarak getirdim,bilemezdim ama bin bir hevesle girdiğim tiyatro oyununda senin başkasın aşık oluşunu seyredeceğim oda yetmez bir kızla çıkışını göreceğimi,dedim ya bilemezdim… Çanakkale gezisi oldu sonradan senle ben birlikte oturdukHatta birbirimizin omzunda uyudukBen daima seni düşündüm gezi boyunca sen başkasını bilemedim,beni değil de onu düşündüğünü yollar baştan başa …Sen bana her şeyini anlatmaya başladın hatta çıktığın kızla olan tüm olayları bende dinledim Hiç aklına bile gelmedim eminim seni sevdiğimi bilmiyordun lakin ben seni seviyordum keza de 2 yıldırDedim ya kimse bilmiyorduSonradan galibiyet kazanmaya başladıkTiyatro oyunumuz 1 oldu ve sen en iyi erkek oyuncu seçildin ve o gece gözlerimin önünde adın okunduğu an ona sarıldın uzun zaman bense sadece ağladım o gece mutluluk ve hüznü bir arada yaşayarak O sene defalarca benzer olaylarla geçti yalnızca o sene olsa iyi ondan sonraki yılda onunla ilgili olaylarla geçti sen onu hayatından atmak istedikçe o içine girmeye çalıştı Lise 2 olduk lise 2 ye dair fazla artı durum hatırlıyorum fakat açıklamak istemiyorum seni üzen çok durum var o yılODTÜ gezisine gittik;sen,ben,Gamze ve Turgut biz yeniden senle oturduk sen yeniden anlatmaya başladın ben dinledimUtanmadan bana ondan terketmek istediğini ama ayrılamadığını anlattın hatta ne yapsam diye bana sordun Bende seviyorsan devam et dedimBirincil o vakit anladım senin gözünde fazla bambaşka bir değerim olduğunu belki kimsede bulamadığın sevgiyi bende bulmuştun eeeee ne de olsa biz seninle Dosttuk Evet arkadaş olduk senle daha sonra sen beni dostluğundan sildin hem de benle konuşup bana sormadan gerçekten prosedürde sormuştun lakin hakiki bana sormamıştınHiç hesapsızca beni o kadar kötü ithamlarla yarıladın oysa o gece hatta ondan sonraki geceler bile ağladımOkula geldim ağladım gittim ağladım sen sadece uzaktan Niye ağlıyorsun kız dedin bilmez gibi Bana sen benim dostum olamazsın dedin sende o bir şey değil demiştin şu anda hatırlamıyorumSonradan arayışlar içine girdik ;keza sen hem de ben lakin yeniden barıştıkNasıl barıştığımızı sorarsan sana ‘Bir Pelin **suna sattın beni’ demem yettiO günden daha sonra pelinle olan olaylara dek uzun bir süre mesafeliydikBen her gün senin sınıfa gelişini bekledimBana günaydın deyişini bile özlemiştim Dediğim laf sana baya koydu galiba o gün bu gündür yeniden hiç bu kadar uzun zaman öbür daha açıkçası küskün kalmadık Sonradan senin doğum günün geldi v eben sana bir mektup yazdım verdimDostlukla ilgili o mektubu yazan iken anladım ilk ne kadar da gerçekleri anlattığımı ayrım etmeye başladım Sen de bir gün bana ‘Bir Çırpıda Dostluk’ adında yazdığın yazıyı verdinOnu aldığım birincil gün var ya tüm gece uyuyamadım lakin bu sefer sevinçten beni sahiden sevdiğini biliyordum dahası elimde garanti belgesi olarak bir belge vardı hem de senin el yazınla yazılı Sonradan lise 2’nin son günü sınıfça saat kulesine gittikve sen bana bu –bu seneki son görüşmemiz seni fazla özlicem dedin Sonra Elazığ’a gittin ve Elazığ’dan bana 16 gün arayla 3 mesaj attın kimseyi aramazken bir tek beni aradınO an bir kere daha anlamıştım bana bedel verdiğini ve beni sevdiğini… Sonradan lise son olduk büyüdük ben seni hala seviyorum lakin hazırlıktaki gibi delicesine yok artık,çünkü ben seni delicesine sevdim ,ağladım,yıprandım;kimseye vermediğim değeri verdim,kimseye gidip yalvarmayan Meryem ,gelip sana yalvardıBütün kişiliğini ayaklar altına aldıKimseden dikte almayan Meryem sen bir şey demeden bir iş yapamaz oldu Dediğim gibi lise sonuz büyüdükHayatımızda çok şey değişti sen ve ben dışarıda bizde değiştik şayet ama bence hiç değişmedikÇünkü ben hala seni seviyorum ve sen bilmiyorsun;olur ya biliyorsundur da bana söylemiyorsundur Ama biz seninle artık dostuzölünceye kadar Bizi artık kimse basit basit ayıramıyorBen günlerce senden gelecek bir söz için yaşadım,daha doğrusu kendimi avuttum Tek istediğim senin bana SENİ SEVİYORUM demendi ola ki hiçbir zaman demicen şayet bir gün bu yazıyı okuduğunda dersin Bilmiyorum artık Sana bu yılın başında dedim ya sana yıl sonunda bir şey söylicem söylicem şey buyduSeni sevdiğimi daha açıkçası ben hayatta 2kere aşık olmuştum sevmiştim oda sana çattı fazla üzgünüm böyle olmasını istemezdim Her yakınlaştığın kızın seni sevme davası varya o kurya ya bende katıldım ama birazcık farklı daima dersin senin tam yerinde olmak isteyen fazla kız var Değerini Bil Evet daima değerimi ve haddimi bildim ola ki birçok süre hissetmişsindir sana karşı bir şeyler olduğunu belki biliyorsundur fakat benim gibi biri sana yakışmaz itibar değil bende bikerem Zaten senin çıktığın kızda :1)göz 2)dudak 3)fazla konuşmaması ve nerde oturup nerde kalkmasını bilen biri olması gerekli Belki sana kadar bende bu özelliklerin hiç biri yok ama unutulmamalı ancak sana verdiğim değeri hiçbir kız sana vermez Bu yazıyı daha fazla uzatırdım fakat bundan böyle sıkıldım bu minik dostluk, aşk ve sevgi üçgeninden sağa sola dönsem sen Yazının başında dediğim gibi baştan bu sefer sen varsın Ne yapıyım yani seni sevdiysem suçsa cezamı fazlasıyla çektiğime inanıyorum 4 yıl dekMükafat ise hayatımda böyle mükafat görmedim karşılıksız aşkHer gün beraber olduğun kişiye abayı yakmak onunla her hatıra birlikte dinmek ama ona dokunamamak çok acı verici ya… Ya ben seni seviyorum daha açıkçası seviyordum Neden dersen bundan böyle senle ben ayrılmaz ikiliyizBen seni yine seviyorum fakat bu sefer gerçekten DOST olarak