Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Sanadır Yar - Murat Başaran..

Sanadır Yar - Murat Başaran..
0
278

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Cossack ve ByTual icin olsun bu calışmamimagessanadiryarmuratbasaran5adb0c0acab7fpng

imagessanadiryarmuratbasaran5adb0c0bdc763

Sanadır yar sanadır yar
Bu sitem soz sanadır yar
Aklıma gelir birden
İcimi kanatır yar

Yaradır yar yaradır yar
İcimde derin yaradır yar
Artık elin varmaz dilin
İcimi derin kanatır yar
imagessanadiryarmuratbasaran5adb0c0d00f7b

Neyleyim sensiz bu canı
İcimde feryat figanı
Neyleyim sensiz baharı
Yok Yoksun artık

Yaradır yar yaradır yar
İcimde derin yaradır yar
Artık elin varmaz dilin
İcimi derin kanatır yar

imagessanadiryarmuratbasaran5adb0c0d00f7b

Similar threads

Murat Başaran Sanadır Yar Sanadır yar sanadır yar Bu sitem laf sanadır yar Aklıma kazanç ansızın İçimi kanatır yar Yaradır yar yaradır yar İçimde derin yaradır yar Bundan Böyle elin varmaz dilin İçimi derin kanatır yar Nakarat x2 Neyleyim sensiz bu canı İçimde haykırış figanı Neyleyim...
Cevaplar
0
Görüntüleme
64
Murat Başaran Yoksun Sanadır yar sanadır yar Bu sitem söz sanadır yar Aklıma kazanç ansızın İçimi kanatır yar Yaradır yar yaradır yar İçimde derin yaradır yar Artık elin varmaz dilin İçimi derin kanatır yar Nakarat x 2 Neyleyim sensiz bu canı İçimde feryat figanı Neyleyim sensiz baharı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
61
Resimli Asker Şiirleri Askerlerle ilgili sozler Resimli Dağlarda yaşar gerekirse Vatan icin Ey Şanlı Askerim Sen Birtanesin! Sen Vurmuşsun Yuregime Mauzer Vız Gelir Bedenime Senin Sayemde uyuruz huzurla Mehmedim Canım benim Asker Arkadaşı oLumune Arkadaştır, oLum Arkadaşı Can...
Cevaplar
0
Görüntüleme
103
Durulmalı Issız sokaklarında yururken bir şehir, Ne kadar tanıdıksa o kadar boş gelir Gorduğun butun yuzler birbirine benzer, Gun gecer yaraları silerse zaman siler Issız sokaklarında yururken bir şehir, Ne kadar tanıdıksa o kadar dar gelir bu şehirde daha durmak sanki akıla zarar...
Cevaplar
0
Görüntüleme
100
Verildiyse affola , rep için yapmıyoruz neticede İlim İlim Bilmektir İlim ilim bilmektir İlim kendin bilmektir Sen kendini bilmez isen Ya nice okumaktır Okumaktan mânâ ne Kişi Hakk'ı bilmektir Çün okudun bilmez isen Ha bir kuru emektir Okudum bildim deme Çok tâat kıldım deme Eri...
Cevaplar
0
Görüntüleme
391
858,496Konular
981,671Mesajlar
29,757Kullanıcılar
firat118Son üye
Üst Alt