Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Sanal alemde Kazım geyikleri

Sanal alemde Kazım geyikleri

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Galatasaray'ın devre arasındaki birincil transferi olan Colin Kazım Richards'la ilgili olarak Sarıkırmızılı taraftarların büyük bir çoğunluğu, Başkan Adnan Polat ve Futbol AŞ Genel Müdürü Adnan Sezgin'e büyük tepki gösterdi

* Yerli üretim dehşet filmi Maalesef durduramıyoruz Altın Ağaççileği ödüllerinde Oscar'ı kimseye vermez bu Adnan kardeşler

* Galatasaray yönetimi : galatasaray yok et, öldür, korku ettir, ızdırap çektir timi

* Galatasaray yeni stadının açılışını sansasyonel bir transferle yapacak (Colin Kazım Richards) Diğer Taraftan Bilica'yı alırsa o stat yıkılır

* Lefter'in de bonservisi elindeymiş İlgilenenlere duyurulur

* GS Store da 'Kazım kulaklıkları' satışa çıkar, 'Misimovic cikletleri'nin anında alt standında!

* Kazım'ın Diğer Taraftan Avrupa yakasına bakalım, ordada süper ortamlar varmışdüşünceleriyle evet dediğini düşündüğüm transfer

* Bir Fenerbahçeli olarak beni sevince boğan transferdir: And the Oscar goes to Adnan Brothers

* Aferin düşünmüşsün Adnancığım promosyon olarak Güiza'yı da alırsan müthiş olur dedirten transferdir

* 'Adnan Brothers' önderliğinde muhteşem(?) bir aktarma politikasına sahip olan Galatasaray, forvet açığını da Batuhan Karadeniz'le kapatır!

* On küsür karakter scout ekibini Kazım Kazım'ı almak için kuran takım Evet, utanıyorum takımımdan

* Kazım transferinin ardındaki Selçuk Şahin için görüşemelere başlamış kulüp!

* Galatasaray yönetimine uyarımı yapayım: Seneye İbrahim Üzülmez'in sözleşmesi bitmiyor, jübilesini yapacak Boşuna coşku yapmayın

* Kısa süre içinde Hagi'yi yollayıp Yılmaz Vural ile anlaşırlarsa hiç şaşırmayacağım takımım

* Seneye Colin Kazım'la Orhan Ak'ı değiş tokuş etmesinin beni şaşırtmayacağı ekip

COLIN KAZIM İÇİN NE DEDİLER?

Adnan Sezgin: Her şeyi yapar bunu yapmaz, her şey olur bu olmaz dediler Yaptım oldu

Kont Adnan Sezgin: Misimovic'e sakız nasıl çiğnenir kullanmak için aldım

Polat Alemdar: Hemen kes sesini ve tak şunu (Kelepçeyi uzatırken)

Abdul Kader Keita: Benim suçum neydi?

Sergen Yalçın: Bıkkınlık var

Rıdvan Dilmen: Bir Alex değil

Alex: Bir Alex yok diyeni döverim Yetti artık!

Andre Santos: Sen önce bir yerleş hele, sonradan beni de yanına aldırırsın kanka

Hıncal Uluç: Go home Colin

Emre Belözoğlu: Allah Vergisi Galatasaraylıydı kendimce

Erman Toroğlu: Toplu sünnet düğünlerinde, açılışlarda, barlarda Arda'yla beraber iyi ikili oluşturabilirler

Ali Lukunku: Kazım da yerimi dolduramayacaktır

İlker Yasin: Şimdi onlar düşünsün

İşte Colin Kazım transferinin sanal alemdeki yankıları: *

858,512Konular
980,889Mesajlar
30,748Kullanıcılar
Üst Alt