Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

sAnAl AşK olurmu?

sAnAl AşK olurmu?

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
aşkı sanal ortamda yaşadığım için içimide sanal bi ortama dökeyim dedim
Size hikayemi anlatayım
Ben bundan 2 ay önce bi sohbet kanalında bir kızla tanıştım bi zaman daha sonra ona aşık oldum ve hala telefonda ve bazende msn de görüşüyoruz lakin ne o benim yanıma gelebiliyor nede o benim oraya gitmeme izin veriyorBeklemi söyleyip duruyorBi ara ayrılmayı düşündüm lakin kız ağlamaya başlayınca yüreğim elvermedi ve ağlaması beni birazdaha bu ilişkiye bağladı
Kafamda binbir türlü soru işareti var?????????????????
Ara Sıra kendi kendime soruyorum ben bu kızı aslında seviyormuyum yahut iki sene baştan başa peşinde koştuğum o lanet kızın yüzündemi (onu hatırından çıkmak için) ben aşık olduğumu sanıyorum
OFFFFFFFF ne bileyim işte
Şart karmakarışık ne yapacağımıda bilmiyorum?
Neyse herkese aşk hayatında mutluluklar(Nasıl bişeyse artık ben hiç tatmadım o mutluluğu)

Similar threads

18 yaşında bir kızım Kimseye aşık olmuyordum Ola Ki hoşlandığım beğendiğim kişiler oluyordu ama arkadaşlarım gibi öyle aşk acısı çekmiyordum Sonradan kendimi boşlukta hissettiğim bi dönem biriyle tanıştım Boşlukta hissediyordum çünkü ailevi sorunlarım vardı Tanıştığım kişiyle cana yakın sohbet...
Cevaplar
0
Görüntüleme
90
sevgilimi fazla seviyrm bi yıldır çıkıyoruz o da beni seviyo hissedebiliym lakin büyk bi sorn olduğnda ayrılalm diyo kaç defa ayrılığn eşiğindn döndük hatta ben bile istedm ara sıra ayrılmayı ama bitsin istemiyrm o kdr emek harcadk hayallr kurdk vs aşk biter mi ?? biterse sevene nolur ?? seven...
Cevaplar
0
Görüntüleme
134
Aşk ile ilgili duygu ve düşüncelerimi dile getirmeye çalıştım bu makalede AŞK Ansız bi anda başlar herşey,duyguların teslim olduğu onu görmek için herşeyi göze alacak kadar yürekli bi o kadarda korkularla yaşarız aşk rüyasınıKelimeler boğazımızda düğümlenir , kendimizi açıklama...
Cevaplar
0
Görüntüleme
74
Başta iyi geceler herkese Vakti olan okusun birazcık uzun olacak Askerliğini yapmış, aşçılık okulunu bitirmiş, italyan mutfağı uzmanı olmayı hedefleyen 23 yaşında, 180 boyunda birisiyim Ben olayların buraya kadar geleceğini hiç düşünmedim Herşey harika derken şu 2 gündür düşünmekten beynim...
Cevaplar
0
Görüntüleme
251
ben Yusuf sevdiğim kızın ismi ise Yıldız Onu gördüğümden beli onu düşünür oldum o beni sevmiyor olabilirdi fakat ben ona canımı vermeye razıydımFakat açılamıyorum beni tersleyip bir daha konuşmaz diye bir şey de diyemiyordum yolda onu gördüğümde bana bakıp gülümsemesi beni çok mutlu ediyordu Ama...
Cevaplar
0
Görüntüleme
114
858,478Konular
981,299Mesajlar
29,564Kullanıcılar
fg gvSon üye
Üst Alt