Sanal Hırsızlar xkişi: Kardeş o yazıyı ben senden önce yayınlamıştım! Sanal Hırsız: Git len işine o yazıyı ben yazdım! xkişi: İyi de ben o yazıyı lombaktan seçme parça yapmıştım! Sanal Hırsız: Hadi bea zıçtık! xkişi: Kardeş bizim bi mizah dergimiz varOrda yazmak ister misin ? Sanal Hırsız: valla mı abiÇok isterim Abi dergide kopyala yapıştır oluyor değil mi? xkişi: Anlamadım ne dedin? Sanal Hırsız: ee şeyyy yok yani abi şeyyy! xkişi: ney!? Sanal Hırsız: Ulen acilen işte gerçekten zıçtık! xkişi: Arkadaşım utanmıyon mu benim yazılarımı kendin yazmış gibi göstermeye !? Sanal Hırsız: Ne diyon len sen bunları ben yazdım de yürü ğwpetrısdsşlsp xkişi: Anlamadım ne diyon! istersen sen bana kelimeleri ver ben senin yerine tümce kurarım ehuehuehu Sanal Hırsız: Len bak git işine! xkişi: Şuan işimdeyim zaten , benim işim angutlarla uğraşmak ehuehuehu Sanal Hırsız: Bak ağzımı bozacam hemen! xkişi: Yawrucum aman sakın bozma ağzını , acilen onun garantisi de bitmiştir sonradan olan parana olur ehuehuehuAlooo konuşsana olmTüh çevirimdişi olmuş ehuehuehu Sanal Hırsız: Aklıma geldikçe yazarım arkadaşlar xkişi: Hoopp arkadaşım benim aklım senin yok! Sanal Hırsız: Ne diyon len sen! xkişi: olm bu yazılar bana ait ve ben aklıma geldikçe yazarım sen de benim aklıma gelenleri çalarsın ehueheuehu Sanal Hırsız: Len de get senle uğraşamam! xkişi: Yok sen uğraşma zaten ben senle uğraşacam fazla zevkli oluyor ehueheuhu xkişi: Baksana kardeş Sanal Hırsız: Evet! xkişi: Teşekkür Ederim Sanal Hırsız: Neden !? xkişi: Sayende yazı yazacak güzel bir konu buldum ehuehuehu Sanal Hırsız: Ne aramak şimdi bu !? xkişi: Diyom oysa iyi ama varsın , seninle gurur duyuyorum Sanal Hırsız: Haa cilalı sağol xkişi: Len sen düşündüğümden de malmışsın ehueheu Sanal Hırsız: Bu ne derhal!? Bi böyle diyon bi böyle xkişi: Sen bana bakma canım sen git orda oyna arkadaşlarınla ehuehuCanım sıkılıyordu zaten seninle uğraşıyom işte ehuehuehu Sanal Hırsız: Abi benim aklım ermez ben biraz aptalım ehuehu xkişi: Aferim aferim sevdim seni ehuehu