Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
[size=small]*** *** Gizli metin: Gizli metni görüntülemek için yeterli hakka sahip değilsiniz. Forum konusunu ziyaret edin! ***
[SIZE=3][size=small][size=small]
İyi Kullanımlar <3
Merhaba dostlar, bugün sizlere piyasadaki çoğu kişinin ücretsiz olarak alıp parayla sunduğu bana göre en sağlam programı paylaşmak istedim.
*** *** Gizli metin: Gizli metni görüntülemek için yeterli hakka sahip değilsiniz. Forum konusunu ziyaret edin! ***
Kuru Fesleğen İle Osmanlı Şerbeti Tarifi İçin Malzemeler
*23 yemek kaşığı kuru mor fesleğen
*1 adet tüm tarçın
*78 adet karanfil
*Yaklaşık 5 litre su
*3 su bardağı şeker ( 200ml )
*1 tatlı kaşığı limon tuzu
Kuru Fesleğen İle Osmanlı Şerbeti Tarifi Yapılışı
Malesef her zaman ve her...
Fal meraklılarına Fal bakıyorum Fal meraklılarınafalmeraklilarinafalbakiyorum5c59ed8997077alt Merhaba Arkadaşlar bir site buldum doğrusu fazla yetenekli yorumcular var http:wwwtellwecomwwwtellwecom ben senay45 e baktırdım fazla hoş youmları belki bu siteyi sınamak istersiniz diye...
Süslü Türk Kahvesi Tarifi İçin Malzemeler
*Türk kahvesi
*Şeker
*Su
*Çikolata
*Pasta süsü
Süslü Türk Kahvesi Tarifi Yapılışı
Merhabalar hanımlar bugün sunum sevenler için süslü türk kahvesi tarifini paylaşmak istedim Belki bilenler vardır bilmeyenler için lütfen okuyunuzz
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumdas.com.tr adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumdas.Com.Tr hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.