Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Sanaldan yazdığım kıza fazla derin hislerim

Sanaldan yazdığım kıza fazla derin hislerim
0
112

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Takriben 10 gün önce sosyal medyadan tanıştığım kız var işte önce numarasını aldım falan konuştuk 1 gün sonra bana bir takım şeylere hazır olmadığını konuşmak istemediğini bende böyle yapmasını içten olmadığını falan söyledim neyse kapattık telefonu 2 gün sonradan gece 230 bana yazdı ordan dır konuşuyorum her gece telefonda konuşuyoruz herşeyi ortaya döktük cok derin duygular beslemeye başladım tabi resim falan işte snap falan coğundan fotoğraf attı diğer medyaşardan da benim cok iyi olduğumu beni bakmak istiyor her zaman tabi bende onu huyuna giditorum lakin olduğum gibi oluyorum lakin kendime şaşırmaya başladım nasıl hissediyorum yalnızca bu hisler saatlerce telefonda konuşmamdan oluştu kızda aynısını cok farklı olduğumu cok derim duygularda oldupunu söylüyor tabş sanaldan olduğu için ne dek inanabilirsin korkuyor insan burda sormak istediğim nasıl bir tavır sergilemeliyim kıza inanıyorum lakin korkuyorum bir yandan beni kendine bağlamaya da calışıyor olabilir belki umrunda bile olmayabilirim
Onu öyle kestiremiyorum acayip bir koşul eğer bu bir sacmalıksa bu uyanmak istiyorum daha değer atamak istemiyorum bu şekilde ilerlerse eğer bir herzamanki kı oyununun içindeysem yardımm

858,499Konular
982,579Mesajlar
30,341Kullanıcılar
ali0035Son üye
Üst Alt