Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Tahmini olarak 2088 yılının EkimKasım aylarında oyun online olarak oynanmaya başlamıştır kuruluş yılı 2008 olarak kesin bir yıl fakat ay olarak bu tarihleri hatırlıyorum
Sanalika Ne Zaman Kuruldu
Tahmini olarak 2088 yılının EkimKasım aylarında oyun online olarak oynanmaya başlamıştır kuruluş yılı 2008 olarak kesin bir yıl fakat ay olarak bu tarihleri hatırlıyorum
Sanalika Ne Süre Kuruldu
Tahmini olarak 2088 yılının EkimKasım aylarında oyun online olarak oynanmaya başlamıştır kuruluş yılı 2008 olarak belli bir yıl lakin ay olarak bu tarihleri hatırlıyorum *
Sanalika Giriş yapmak istiyorum,
ANKARA 7 SULH CM'nin, 18012019 tarih ve 201969 nolu KORUMA TEDBİRİ kapsamında bu internet sitesi (sanalikacom) hakkında verdiği karar Telekomunikasyon İletişim Başkanlığı'nca uygulanmaktadır
Sanalika sitesine Turkiye'den erişim mahkeme kararı ile...
Sanalika Giriş gerçekleştirmek istiyorum,
ANKARA 7 SULH CM'nin, 18012019 tarih ve 201969 nolu KORUMA TEDBİRİ kapsamında bu internet sitesi (sanalikacom) hakkında verdiği karar Telekomünikasyon Irtibat Başkanlığı'nca uygulanmaktadır
Sanalika sitesine Türkiye'den erişim mahkeme kararı ile...
Sanalika ne zaman açılacak
Türkiye ’de 10 milyona yakın üyesi bulunan Popüler sanal dünya uygulaması Sanalika ’ya erişim engellenmiş Siteye antre yapılmak istendiğinde Ankara 7 Sulh Suç Oluşturan mahkemesinin 201969 numaralı ve 18 Ocak 2019 tarihli kararıyla erişiminin koruma tedbiri dahilinde...
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumdas.com.tr adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumdas.Com.Tr hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.