Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Sanalika Sanil Hilesi (sanile kesin çözüm)

Sanalika Sanil Hilesi (sanile kesin çözüm)
0
150

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
19
Evet Arkadaşlar hepimizin bildiği gibi sanalikada sanil hilesi baskı iş bunuda ben cheat engine yöntemiyle yapıyorum

Cheat engine tatbik Anlatım

$imdi Cheat Engine 55 programını indirmeniz Gerekiyor l

İndirdikten sonra Şu adımları izleyin

1 Programı acın '4Byte' Olanı Double yapın
2 Sanil miktarını bosluga yazın +12000 üzeri olcak
3 Sonradan 'First Scan' basarak Aratınız
4 1 Adet Yazı Cıkacak onu Asagı alıyorsunuz
5 Yazıya tıklayın Change recordValue boş yere isteginiz Sanil miktarını yazın
6 Son olarak marketten bişi alın Sayfayı yenileyin Sanilleriniz Çantada Kolay gelsin *

Similar threads

Evet Arkadaşlar hepimizin bildiği gibi sanalikada sanil hilesi zor iş bunuda ben cheat engine yontemiyle yapıyorum Cheat engine kullanım Anlatım $imdi Cheat Engine 55 programını indirmeniz Gerekiyor l İndirdikten sonra Şu adımları izleyin 1 Programı acın '4Byte' Olanı Double...
Cevaplar
0
Görüntüleme
120
Arkadaslar sanil hilesi falan hepsi öykü hele cheat engine sadece görünüm olarak sayfayı yeniliyince eski haline dönüyor ise yarıyan 2,3 aldatma var Sanalika isinlanma:Tam bir yere oturucakken gitceğiniz yere tıklayın ordasınız Sanalika ast oturma:Cafeye gidin bütün oturucakken XoX oyununa...
Cevaplar
0
Görüntüleme
157
Farmville 2 arazi genişletme hilesi resimli Farmville 2 bedava genişleme hilesi Arkadaşlar farmville 2 oynamaya başladıysanız size birkaç küçük anahtar sözcük vereceğim Oyun birincil farmville'e göre daha eğlenceli görünüyor Grafikler üç boyutlu bu nedenle daha canlı duruyor Lafı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
219
858,506Konular
983,095Mesajlar
33,116Kullanıcılar
TrsweozZSon üye
Üst Alt