Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Sanalika takas hilesi

Sanalika takas hilesi
0
126

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
sanalika değiş tokuş hilesi

Sanalikada değiş tokuş hilesi var mı bilmiyorum fakat takas yapmanın püf noktaları var
Takas kararsız bir eşya yöntemidir lakin işinize yaradığı zamanlar da olur

Takas yapmanın püf noktaları:

1)Hakiki hayatta görüşmediğiniz insanlara güvenmeyin Çünkü büyük ihtimalle eşyayı alıp kaçacaklardır
2)Size Vermezsem beni şikayet edersindiyenlere inanmayın Çünkü şikayet ettiğiniz insanların büyük bir kısmı (az daha hepsi) banlanmıyor
3)Size garanti olarak Beni arkadaş olarak ekleVermezsem nerede olduğumu bilirsindiyenlere de inanmayın Çünkü sizi arkadaşlıktan silerler
4)Sizi takas yapmak için odasına eğlence edenlere de güvenmeyin Çünkü siz eşyayı verdikten sonra sizi odadan atacaktır
5)Değiş Tokuş yaparken ilk veren olmamayı seçim edin
6) Örneğin biri size 10 balık karşılığı top vereceğimbenzeri balık isteyip karşılığında bir eşya vereceğini vaat ederse sakın inanmayın ve değiş tokuş yapmayın Çünkü balık görevinin getirdiği sanil miktarı düşüktür Ama top gibi pahalı eşyalar fazla sanil ister
7) Aldatma öğretme karşılığı eşya isteyenlere güvenmeyin Çünkü birçok kandırma yapmayı bilmez, tek istedikleri eşyadır *

Similar threads

sanalika takas hilesi Sanalikada takas hilesi var mı bilmiyorum ama takas yapmanın puf noktaları var imagessanalikatakashilesi5b0968eeb974bpng Takas guvenilmez bir eşya yontemidir ama işinize yaradığı zamanlar da olur Takas yapmanın puf noktaları: 1)Gercek hayatta goruşmediğiniz...
Cevaplar
0
Görüntüleme
68
Sanalika eşya çalma hilesi Arkadaşlar hemen birinin yanında gidip 'Senin eşyanı çoğaltıyım mı? Hemde bedava' diyorsunuz Oda tmm diyor Bir takas penceresi açmasını istiyorsunuz Oda hemen açıyor Ondan daha sonra çoğaltmak istediği eşyayı değiş tokuş penceresine koymasını istiyorsunuz Oda...
Cevaplar
0
Görüntüleme
172
Sanalika sanil hilesi nasil oluyor? Sanalika Hileleri Sanalika Işınlanma Hilesi : Bir tahta bankın üstüne oturma okuna basın gitmek istediğiniz yerin okuna tıklayın ve ışınlanın Sanalika Eşya kopyalama hilesi : Bir eşyayı elinize alın sevgi apartmanın asansörüne binin o anda eşyayı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
149
sanalika zengin olma hilesi Sanalika Işınlanma Hilesi : Bir tahta bankın uzerine oturma okuna basın gitmek istediğiniz yerin okuna tıklayın ve ışınlanın Sanalika Eşya kopyalama hilesi : Bir eşyayı elinize alın sevgi apartmanın asansorune binin o anda eşyayı bırakın eşyadan iki tane oluyor...
Cevaplar
0
Görüntüleme
580
sanalika zengin olma hilesi Sanalika Işınlanma Hilesi : Bir tahta bankın üzerine oturma okuna basın gitmek istediğiniz yerin okuna tıklayın ve ışınlanın Sanalika Eşya kopyalama hilesi : Bir eşyayı elinize alın sevgi apartmanın asansörüne binin o anda eşyayı bırakın eşyadan iki tane oluyor o...
Cevaplar
0
Görüntüleme
73
858,465Konular
981,146Mesajlar
29,533Kullanıcılar
TUNCAMMSon üye
Üst Alt