Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Sanane

Sanane
0
268

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Acilen kardeşlerim konu başlığına bakıp ne diyor bu adam nidalarını duyar gibi oluyorum
Fakat bu konu başlığı aşağı kibrin bir boyutu hakkında sizlerle hasbihal etmek istedim
Hiç bir Müslüman kendisini uyarana “Yav kardeşim sanane! deme hakkına sahip değildir

Bu Din Emri bi'lma'rûf nehy i münker (Arapça: ????? ???????? ? ????? ?? ??????), İyiliği emretmek ve kötülükten men etmek dini

Kimsenin etlisine sütlüsüne karışmiym aman bana dokunmayan yılan bin yaşasın gibi sözler dilimize nerden girdiyse asla İslamla bağdaşmaz

Her koyun kendi bacağından asılacaksa da mezbahaneye gelene dek o koyunlar nerde kiminle otladı sorumlusunuz sorumluyuz arkadaşlar
Kesinlikle terbiye çerçevesi içinde kırmadan biri bana gelse, yahu kardeşim bak senin bu yaptığındediğin İslamda değil şu şu Hadis ve bu Ayete göre
hatalı yaptın kardeşim bu işten vazgeç dese ALLAH senden razı olsun sen dünya nimetlerinin en güzelisin derim o kardeşlerime ben

Bunu deyin arkadaşlar bunu diyebilelim çünkü ALLAH seni bir kulu yoluyla da uyarabilir gerekirse sert olur bu dikkat lakin dikkat olur dikkat!
Anla! başı anlamsız bırakmıyor ALLAH seni çağrıda bulunmak ki bu uyarıyla kendine geleceksin Zarfa yok mektuba bak sen! Aradaki ama vesile olmuş şahıs
Söyleyene yok SÖYLETENE bak benlik ateşine düşüp Sanane, benim hayatım,karışamazsın deme lüksüne hiç fakat kimse sahip yok!
O nefret günde yaka paça tutunup NIÇIN UYARMADIN?! diyeceksiniz
ALLAH muhafazaVesselâm

858,498Konular
982,052Mesajlar
30,039Kullanıcılar
postaldudeSon üye
Üst Alt