Sanat Dünyası Van İçin Seferber Oldu van yer sarsıntısı 7,2 şiddetinde yer sarsıntısı yardım eden ünlüler vana destek kampanyası hakkında ayrıntılı bilgiler mekanıcom'da Pazar günü Van'da meydana gelen 7,2 şiddetinde deprem tüm Türkiye'yi tek kalp haline getirdi meleklerÜnlü ünsüz cümbür cemaat Van'daki depremzedelere muavin olabilmek için elinden geleni yapıyor9 tv kanalından karşılıklı yayınlama yapılan Van İçin Tek Kalp Kampanyasında ise milyonlarca için Van'a yardım olabilmek için ekran başındaydı Medya ve sanat dünyasının ünlü isimleri ise Van'a yardım olabilmek için uğraş sarfediyor meleklerBakalım meşhur isimler Van'a nasıl destekte bulunmuş 1548648594 1548648594 sanatdunyasivanicinseferberoldu5c4e8096c4840sanatdunyasivanicinseferberoldu5c4e8096c4840 sanatdunyasivanicinseferberoldu5c4e8096c4840 Bir çok ünlü, gerek medyadan, lüzum sosyal paylaşım sitelerinden depremzedelere asistan edebilmek için dün gün boyu uğraş sarf etti İşte dün birer sivil toplum görevlisi gibi çalışan ünlülerden bazıları: ESRA EROL Büyükada’da bulunan 12 odalı pansiyonu Vanlı depremzedeler için atama edeceğini duyurdu Kış baştan başa abes kalacak olan yazlıklarda depremzedelerin davetli edilmesini önerdi ARAS BULUT İYNEMLİ Gece yarısı Şişli Belediyesi’ne gitti, yiyecek içecek yardımında bulundu “Ağabeyimin Van Devlet Tiyatrosu’ndan arkadaşının evi yıkılmış Gitmem gerekiyorsa anında giderim dedi RIHANNA Dünyaca ünlü yıldız, Türkiye’nin acısını “Dualarımız sizinle diyerek 8,827,842 takipçisiyle paylaştı SEDA SAYAN Beyaz TV’de depremzedeler için yardım topladı ÖMER FARUK SORAK Haşere Yapım deposundan 25 koli giysi, elektrikli ısıtıcı ve battaniye yolladı SİNAN AKÇIL Kral TV, TRT Müzik yayınlarına katıldı, takviye topladı BÜŞRA PEKİN id Şişli Belediyesi’nde kendi yardımını yaptı, akşama değin belediyede çalıştı ŞAHİN IRMAK Şişli Belediyesi’nde kendi yardımını yaptı, akşama dek belediyede çalıştı DENİZ BERDAN Çorap firmalarıyla görüştü 30 bin çift kalın çorap gönderilmesine ön but oldu ÖMÜR GEDİK Haciko takviye arabasıyla Fenerbahçe Migros önünde bebek bezi, bebek maması, yiyecek içecek topladı CEM YILMAZ TİM Maslak Show Center’daki gösterilerini erteledi DEMET AKALIN 26 Ekim İstanbul AVM konserini 16 Kasım’a erteledi ACUN ILICALI Van'a 1 mektep bağışladığını söyledi TUBA ÜNSAL Dün en fazla çalışanlardan biriydi Özellikle gıda şirketlerini harekete devretmek için fazla çabaladı 1 GÜNLÜK CİRO VAN’A Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül’ün ricasıyla Nişantaşı’ndaki tüm cafe ve restoranlar Çarşamba günkü cirolarını Van’a gönderecek