Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Sanat Ve Zanaat Hakkında Bilgi

Sanat Ve Zanaat Hakkında Bilgi
0
130

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
Sanat hakkında bilgi
Zanaat Hakkında bilgi

Zanaat maddi ihtiyaclarını karşılamak icin eğitim ve tecrube gerektiren işlere verilen addır Ayrıca huner ve marifet anlamlarına da gelmektedir Bir işle veya meslekle uğraşan ustalığı ve mahareti olan kimselere ise sanaatkar denilmektedir

Sanat , en kaba anlamıyla, yaratıcılığın veveya hayalgucunun ifadesi olarak anlaşılır Sanat bir etkinliğin gercekleştirilmesi veya belli bir işin yapılmasıyla ilgili yontem, bilgi ve kuralların tumu Aynı zamanda sanat nir işi belli bir estetik duyguyu yansıtacak bir bicimde gercekleştirme tarzı Doğada olmayan bir şeyi yaratma amacına yonelmiş rasyonel faaliyet

Similar threads

Sanat hakkında data Zanaat Hakkında veri Zanaat fiziki ihtiyaçlarını karşılamak için eğitim ve tecrübe gerektiren işlere verilen addır Hem maharet ve beceri anlamlarına da gelmektedir Bir işle ya da meslekle uğraşan ustalığı ve mahareti olan kimselere ise sanaatkar denilmektedir Sanat , en...
Cevaplar
0
Görüntüleme
108
Zanaat Nedir? Zanaat, maddi ihtiyaclarını karşılamak icin eğitim ve tecrube gerektiren işlere verilen addır Ayrıca huner ve marifet anlamlarına da gelmektedir Bir işle veya meslekle uğraşan ustalığı ve mahareti olan kimselere ise sanaatkar denilmektedir Osmanlılar zanaat anlamına gelen...
Cevaplar
0
Görüntüleme
127
Zanaat Nedir? Zanaat, somut ihtiyaçlarını yerine getirmek için eğitim ve deneyim gerektiren işlere verilen addır Ayrıca beceri ve beceri anlamlarına da gelmektedir Bir işle ya da meslekle uğraşan ustalığı ve mahareti olan kimselere ise sanaatkar denilmektedir Osmanlılar zanaat anlamına gelen...
Cevaplar
0
Görüntüleme
157
sanat ve zanaat nedir kısa bilgi Sanat ve zanaat birbirlerine uzak iki kavram gibi gorunse de aslında birbirine yakın iki kavramdır Sanat; bir duygunun, bir tasarının ya da guzelliğin anlatımında kullanılan yontemlerin tumu ve bu anlatım sonucu ortaya cıkan ustun yaratıcılıktır Kişideki...
Cevaplar
0
Görüntüleme
149
sanat ile zanaat arasındaki fark sanat ile zanaatın farkı sanat ile zanaat arasındaki ilişki Sanatla zanaatın cakıştığı yerler olmakla birlikte ki bunlar yaratıcılık ve ustalığın bir arada olduğu durumlardır, genellikle sanat ve zanaat bir birinden rahatlıkla ayrılabilir Ama nedense...
Cevaplar
0
Görüntüleme
500
858,477Konular
981,282Mesajlar
29,559Kullanıcılar
aaaaaaaaaaaSon üye
Üst Alt