Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Sanatçı Bülent Ersoy koronavirüs aşısı oldu

Sanatçı Bülent Ersoy koronavirüs aşısı oldu
0
104

yasuo

FD Üye
Etkileşim
1
F-D Coin
80
sanatci_bulent_ersoy_koronavirus_asisi_oldu_1613802068_6245.jpg

Bülent Ersoy, toplumsal medya hesabından yaptığı paylaşımda corona virüs aşısı olduğunu "Muhterem takipçilerim, aşımı oldum. Darısı olmayanların başına inşallah" kelamlarıyla duyurdu.

Tüm dünyayı süratle tesiri altına alan koronavirüs pandemisi nedeniyle ülkemizde de aşılama sürüyor. Cümbüş ve sanat dünyasından isimler de sıraları geldikçe virüse karşı aşı olanlar ortasına katılıyor. Son olarak Türk Sanat Müziği'nin Diva'sı Bülent Ersoy aşı olduğunu duyurdu.

68 yaşındaki sanatçı toplumsal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Muhterem takipçilerim, aşımı oldum. Darısı olmayanların başına inşallah" tabirlerini kullandı.

65 YAŞ ÜSTÜ AŞILANIYOR

Sıhhat Bakanlığı'nın aşılamada izlenecek yol haritası, yaş, kronik rahatsızlık ve çalışılan bölüme nazaran 4 etapta uygulanıyor. Sıhhat çalışanları ve 65 yaş üstündekiler aşılanmaya başlandı. Öğretmenler de bu ayın sonundan itibaren aşılanacak.

Similar threads

Bülent Ersoy, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda corona virüs aşısı olduğunu "Muhterem takipçilerim, aşımı oldum. Darısı olmayanların başına inşallah" sözleriyle duyurdu. Tüm dünyayı hızla etkisi altına alan koronavirüs pandemisi nedeniyle ülkemizde de aşılama sürüyor. Eğlence ve...
Cevaplar
0
Görüntüleme
28
Usta oyuncu Kadir İnanır, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) aşısı olduğunu açıkladı. İnanır, "Herkesi aşı olmaya davet ediyorum" dedi. Tüm dünyayı süratle tesiri altına alan corona virüs pandemisi nedeniyle ülkemizde de aşılama sürüyor. Oyuncu Kadir İnanır da corona virüs aşısı olduğunu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
117
Usta oyuncu Kadir İnanır, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) aşısı olduğunu açıkladı. İnanır, "Herkesi aşı olmaya davet ediyorum" dedi. Tüm dünyayı hızla etkisi altına alan corona virüs pandemisi nedeniyle ülkemizde de aşılama sürüyor. Oyuncu Kadir İnanır da corona virüs aşısı olduğunu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
25
Diva Bülent Ersoy, tatil yapmak için soluğu Bodrum'da aldı. Torba'daki bir balıkçıda ıstakoz, karides, ahtapot ve kalamar gibi meze çeşitlerini tadan Ersoy, 8 bin 500 TL hesap ödedi. Türk Sanat Müziği'nin Diva'sı Bülent Ersoy, sezonu açtı. Soluğu Bodrum'da alan Ersoy, önceki gün arkadaşlarıyla...
Cevaplar
0
Görüntüleme
70
Bülent Ersoy'la birlikte sunduğu programın yayından kaldırılmasıyla öfkelenen Mustafa Keser, sert açıklamalarda bulunmuştu. Ünlü sanatçı, sosyal medyanın gündemine oturan açıklamalarına bir yenisini daha ekledi. Usta sanatçı Mustafa Keser ve Bülent Ersoy'un birlikte sunduğu "Benzemez...
Cevaplar
0
Görüntüleme
45
858,505Konular
982,778Mesajlar
33,072Kullanıcılar
Doutam35Son üye
Üst Alt