Ressam Dostları Gazanfer Özcan'ın arkasından neler söylediler gazanfer özcan ın kızı gazanfer özcanın kızı özcan 1548628553 1548628553 sanatcidostlarigazanferozcaninardindannelersoylediler5c4e324d394fcsanatcidostlarigazanferozcaninardindannelersoylediler5c4e324d394fc http:wwwgeccecomserviceMakeThumbaspx?Image webimageshaberavrupayakasi321231&w 415&Alt webimageshaberhaberlrg 27 OCAK’TAN BU YANLAMASINA AMERİKAN HASTANESİ’NDE TEDAVI GÖREN TİYATRONUN USTA OYUNCUSU GAZANFER ÖZCAN YAŞAMINI YİTİRDİ SANATÇININ SON ROL ALDIĞI ’AVRUPA YAKASI’ DİZİSİNDEKİ ROL ARKADAŞLARI VE SANATÇI DOSTLARI HASTANEYE AKIN ETTİ Hastaneye gelen Gülse Birsel, Cet Demirer, Binnur Kaya, Hasibe Eren, Rutkay Aziz, Sarp Apak, Levent Üzümcü, Engin Günaydın, Yavuz Seçkin, Hümeyra'nın taziyelerini kabul eden Gazanfer Özcan’ın kızı Fulya Özcan yaptığı açıklamada, 'Babamın siz basın mensuplarına çok saygısı vardı, sizi defalarca önemserdi, rahatsızlığı ortaya çıkınca açıklanmasını istemedi ’Beni tekrar tekrar iyi hatırlasınlar’ dedi Komedi oyuncusu olduğu için hep güler yüzlü ve güldüren bir insan olarak hatırlanmak istediğini söyledi' dedi Fulya Özcan annesi Gönül Işık Halkası Özcan’ın evinde olduğunu ve yoklama altında tutulduğunu belirtti Sanatkâr dostları gözü yaşlı Ata Demirer: Acımız koskocoman O benim için bir babaydı Bütün Avrupa Yakası ekibine ve Türk halkına taziye diliyorum Yeri doldurulamaz Behzat Uygur: Ustamızı kaybettik Sanat dünyası için fazla önemli bir kayıp Kendisine Allah’tan rahmet, sanat dünyası ve ilk olarak ailesi edinmek üzere Türk halkına baş sağlığı diliyorum Süheyl Uygur: O bizim için bir sanatçi, bir öğreticiydi Levent Üzümcü: Yalnızca fiziksel olarak aramızdan ayrıldı tekrar tekrar biz onunla o bizimle birlikte olacak Acımız büyük, ailesine başsağlığı diliyorum Yavuz Seçkin: ’Babamı kaybettim, fazla şey öğrendik acım ölümsüz’ id