Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Sanatçı Ebru Yaşar'ın okulu eğitim için hazır!

Sanatçı Ebru Yaşar'ın okulu eğitim için hazır!
0
46

Garfield

FD Üye
Etkileşim
1
F-D Coin
80
wu1rz_1606995397_9383.jpg

Sanatçı Ebru Yaşar'ın yaptırdığı Ebru Yaşar Gülseven Ortaokulu tamamlandı. Okulda müzik atölyesi, kütüphane, konferans salonu, basketbol sahası ve teknoloji sınıfı bulunuyor.

Sanatçı Ebru Yaşar ve iş insanı eşi Necat Gülseven, Diyarbakır’ın Bismil İlçesi’nde bulunan Sanayi Mahallesi’nde kendi adıyla bir ortaokul yaptırdı. İçerisinde 12 sınıf bulunan Ebru Yaşar Gülseven Ortaokulu, eğitime hazır hale geldi. Öncesinde yakınlarında okul olmadığı için, 5 kilometre uzaklıklarında bulunan okula yürümek zorunda kalan öğrenciler artık bunu yaşamak zorunda kalmayacaklar. 

KqXAH_1606995589_0593.jpg

Okulun kurucu müdürü, iş insanının ilkokul öğretmeni de olan Bülent Özer üstlendi. Özer, 'Çok heyecanlıyım. Bu bölgede ortaokul bulunmadığı için öğrenciler okula gitmekte zorlanıyordu. Bu okul onlar açısından büyük şans.' açıklamasında bulundu.

LtkMb_1606995608_7256.jpg

Okul içerisinde; konferans salonu, müzik atölyesi, kütüphane, teknoloji sınıfı ve basketbol sahası bulunuyor.

Similar threads

Sanatçı Ebru Yaşar'ın yaptırdığı Ebru Yaşar Gülseven Ortaokulu tamamlandı. Açılış için tören düzenlendiği okulda müzik atölyesi, kütüphane, konferans salonu, basketbol sahası ve teknoloji sınıfı bulunuyor. Sanatçı Ebru Yaşar ve iş insanı eşi Necat Gülseven, Diyarbakır’ın Bismil İlçesi’nde...
Cevaplar
0
Görüntüleme
41
Diyarbakır’ın Bismil ilçesinde okula gitmek için saatlerce yol yürümek zorunda kalan öğrencilerin yardımına Ebru Yaşar koşmuştu. Ünlü şarkıcı, adını taşıyan 12 derslikli bir okul yaptırmış ve geçtiğimiz yıl ilk mezunlarını veren okulda şimdilerde 407 öğrenci eğitim hayatına devam ediyor...
Cevaplar
0
Görüntüleme
162
Diyarbakır’ın Bismil ilçesinde okula gitmek için saatlerce yol yürümek zorunda kalan öğrencilerin yardımına Ebru Yaşar koştu. Ünlü şarkıcı, adını taşıyan 12 derslikli bir okul yaptırdı. Ebru Yaşar ve eşi Necat Gülseven’den eğitime destek. Çift, Diyarbakır’ın Bismil ilçesinde evlerinden...
Cevaplar
0
Görüntüleme
31
2022-2023 eğitim öğretim yılının birinci zili bugün çaldı. Yurt genelinde yeni periyot coşkusu yaşanırken, Diyarbakır'da da 2 bin 245 okulda 18 bin 589 derslikte 470 bin 99 öğrenci ve 26 bin 177 öğretmente dersler başladı. 407 öğrenci yeni devir heyecanı yaşadı Geçtiğimiz yıl...
Cevaplar
0
Görüntüleme
118
2022-2023 eğitim öğretim yılının birinci zili bugün çaldı. Yurt genelinde yeni devir coşkusu yaşanırken, Diyarbakır'da da 2 bin 245 okulda 18 bin 589 derslikte 470 bin 99 öğrenci ve 26 bin 177 öğretmenle dersler başladı. 407 öğrenci yeni periyot heyecanı yaşadı Geçtiğimiz yıl...
Cevaplar
0
Görüntüleme
121
858,496Konular
982,168Mesajlar
30,107Kullanıcılar
KayrabıSon üye
Üst Alt