Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Sanatçı Nilüfer, yardım çağrılarına tepki gösterdi: "Milli duygularımı yaralıyor!"

Sanatçı Nilüfer, yardım çağrılarına tepki gösterdi: "Milli duygularımı yaralıyor!"
0
27

Garfield

FD Üye
Etkileşim
1
F-D Coin
80
sanatci_nilufer_yardim_cagrilarina_tepki_gosterdi_1627916069_3749.jpg

Ünlü sanatçı Nilüfer, çıkan yangınlar nedeniyle sosyal medyada paylaşılan "Help Turkey" etiketine tepki gösterdi.

Türkiye'nin 6 gündür dört bir yanında çıkan yangınlar için devlet, tüm imkanları seferber ederek müdahale etmeye devam ediyor. Yangınların büyük bir kısmı söndürülürken, dün gece sosyal medyada yer alan Help Turkey ve Global Call etiketi, gündeme bomba gibi düştü.

GAuUu_1627916576_6454.jpg

Etikete destek olanlar kadar, sanat dünyasında karşı çıkanlar da oldu. Ünlü sanatçı Nilüfer Yumlu, bu yardım çağrısına karşı olduğunu vurgulayarak şu ifadeleri kullandı:

“Benim içime sinmedi paylaşmadım. Türkiye’nin dünyaya karşı böylesine aciz durumda görünmesi milli duygularımı yaralıyor. Benim içime sinmedi ve paylaşmadım. Bunu yapacaksa diplomatik yollarla devlet yapmalıdır."

q6h66_1627916371_323.JPG

858,497Konular
982,543Mesajlar
30,279Kullanıcılar
Muhammed16Son üye
Üst Alt