Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Sanayi Genel Müdürlüğüne Halil İbrahim Çetin atandı

Sanayi Genel Müdürlüğüne Halil İbrahim Çetin atandı

bilgisayarci

FD Üye
Etkileşim
1
F-D Coin
63
2255599_720x360.jpg

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı, Tarım ve Orman Bakanlığı, Hazine ve Maliye Bakanlığı ile Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları Genel Müdürlüğüne ait atama kararları Resmi Gazete'de yayımlandı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzasıyla yayımlanan kararlara göre, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığında açık bulunan Sanayi Genel Müdürlüğüne Halil İbrahim Çetin, Metroloji ve Sanayi Ürünleri Güvenliği Genel Müdürlüğüne Mehmet Bozdemir ve müfettişliğe Murat Öztürk atandı.

Tarım ve Orman Bakanlığı Personel Genel Müdür Yardımcılığına Mustafa Sönmez, Destek Hizmetleri Dairesi Başkanlığına Fatih Sarıkaya ve Denizli Tarım ve Orman Müdürlüğüne Yılmaz Erkaya getirildi.

Hazine ve Maliye Bakanlığı vergi başmüfettişliklerine Ali Fuat Azdural, Arif Uygun, Aynur Güngör, Dursun Ali Cörüt, Gülten Saraç, Hasan Akgül, Hasan Çetin, Meral Tanatar, Mustafa Şimşek, Ömer Aydın, Safiye Topallar, Serap Yücedağ ve Türkan Mestanlı getirilirken, vergi müfettişlikleri yeterlilik sınavında başarı gösteren 34 kişinin atanmaları da gerçekleştirildi.

Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları Genel Müdür Yardımcılığı ve Yönetim Kurulu Üyeliğine Metin Akbaş atanırken, Türkiye İstatistik Kurumu Başkan Yardımcısı Musa Yılmaz görevden alındı.

AA

Similar threads

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzasıyla yayımlanan atama kararlarına nazaran, Hazine ve Maliye Bakanlığında açık bulunan vergi müfettişliklerine, yapılan yeterlik imtihanında muvaffakiyet gösteren bin 49 vergi müfettiş yardımcısı atandı. Tarım ve Orman Bakanlığınca Aksaray Vilayet...
Cevaplar
0
Görüntüleme
45
 Cumhurbaşkanlığı, Bilgi Edinme Değerlendirme Kurulu, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, Dışişleri Bakanlığı, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı, Milli Eğitim Bakanlığı, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı, Tarım ve Orman Bakanlığı ile Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığına ilişkin atama...
Cevaplar
0
Görüntüleme
55
Cumhurbaşkanı Recep Erdoğan'ın imzaladığı atama kararları Resmi Gazete'de yayımlandı. Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, Hazine ve Maliye Bakanlığı, Ticaret Bakanlığı, Tarım ve Orman Bakanlığı, Türkiye İstatistik Kurumu Başkanlığı, Vakıflar Genel Müdürlüğü, Yükseköğretim Kurulu ve...
Cevaplar
0
Görüntüleme
73
Dışişleri Bakanlığı, Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı, Hazine ve Maliye Bakanlığı, Milli Eğitim Bakanlığı, Milli Savunma Bakanlığı, Sağlık Bakanlığı ile Tarım ve Orman Bakanlığına ilişkin atama kararları Resmi Gazete'de yayımlandı. Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzasıyla yayımlanan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
45
Cumhurbaşkanlığı, Bilgi Edinme Kıymetlendirme Konseyi, Aile, Çalışma ve Toplumsal Hizmetler Bakanlığı, Dışişleri Bakanlığı, Güç ve Alışılmış Kaynaklar Bakanlığı, Ulusal Eğitim Bakanlığı, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı, Tarım ve Orman Bakanlığı ile Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığına ait atama...
Cevaplar
0
Görüntüleme
66
858,494Konular
981,563Mesajlar
29,681Kullanıcılar
ghbfghSon üye
Üst Alt