Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Sanayi Üretim Endeksi Yıllık Bazda Yüzde 13,8 Arttı

Sanayi Üretim Endeksi Yıllık Bazda Yüzde 13,8 Arttı
0
22

klimaci

FD Üye
Etkileşim
2
F-D Coin
90
s-64287db4ea111543faad43909a199aa7df65a868.jpg

Sanayi üretim endeksi, ağustosta aylık bazda yüzde 5,4, yıllık bazda yüzde 13,8 artış gösterdi.

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), ağustos ayına ilişkin sanayi üretim endeksi sonuçlarını açıkladı.

Sanayi üretiminde aylık veriler

Sanayinin alt sektörleri  incelendiğinde, ağustosta madencilik ve taşocakçılığı sektörü endeksi bir önceki yılın aynı ayına göre yüzde 9,4, imalat sanayi sektörü endeksi yüzde 14,2 ve elektrik, gaz, buhar ve iklimlendirme üretimi ve dağıtımı sektörü endeksi yüzde 9,4 arttı.

Ağustosta madencilik ve taşocakçılığı sektörü endeksi bir önceki aya göre yüzde 1,7 azaldı, imalat sanayi sektörü endeksi yüzde 6,3 arttı ve elektrik, gaz, buhar ve iklimlendirme üretimi ve dağıtımı sektörü endeksi yüzde 0,2 azaldı.

Similar threads

Sanayi üretim endeksi, eylülde aylık bazda yüzde 1,5 azalırken yıllık bazda yüzde 8,9 artış gösterdi. Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), eylül ayına ilişkin sanayi üretim endeksi sonuçlarını açıkladı. Buna göre, sanayinin alt sektörleri  incelendiğinde, eylülde madencilik ve taşocakçılığı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
40
Türkiye'nin sanayi üretimi ekim ayında yıllık yüzde 8,5, aylık yüzde 0,6 artış kaydetti. TÜİK verileri çerçevesinde sanayinin alt sektörleri incelendiğinde, 2021 yılı Ekim ayında madencilik ve taşocakçılığı sektörü endeksi bir önceki yılın aynı ayına göre yüzde 9,2, imalat sanayi sektörü...
Cevaplar
0
Görüntüleme
115
Sanayi üretim endeksi, ocakta aylık bazda yüzde 1, yıllık bazda yüzde 11,4 yükseldi. Buna nazaran, endüstrinin alt bölümleri incelendiğinde, 2021 yılı ocak ayında madencilik ve taşocakçılığı dalı endeksi bir evvelki yılın birebir ayına nazaran yüzde 15,4 ve imalat sanayi kesimi endeksi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
55
TÜİK verilerine göre, sanayi üretimi Kasım ayında yüzde 11,4 arttı. Beklenti 10.4 oranında artmasıydı Foreks Haber tarafından yapılan ankette, Kasım ayı takvim etkisinden arındırılmış sanayi üretimi yıllık medyan tahmini yüzde 8,2, arındırılmamış sanayi üretimi medyan tahmini ise yüzde...
Cevaplar
0
Görüntüleme
42
Sanayi üretimi, temmuz ayında yüzde 8,7 arttı. Üretim endeksinin 13 ay boyunca sürdürdüğü büyümesini devam ettirerek temmuz ayında yüzde 15.1 artması bekleniyordu. Sanayi üretimi temmuzda aylık bazda yüzde 4,2 daraldı. i.dunya.com Endüstrinin alt bölümleri incelendiğinde, temmuz ayında...
Cevaplar
0
Görüntüleme
44
858,506Konular
983,055Mesajlar
33,112Kullanıcılar
fekaSon üye
Üst Alt