Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Sancaktepe’de taciz şüphelisi hem ezildi hem darbedildi

Sancaktepe’de taciz şüphelisi hem ezildi hem darbedildi

bilgisayarci

FD Üye
Etkileşim
1
F-D Coin
63
Eşini taciz ettiği argüman edilen şahsı araçla ezen şahıs, metrelerce sürükledi. Bayanın akrabaları tarafından da darbedilen taciz şüphelisi, ağır yaralandı.

Similar threads

İstanbul’un Sancaktepe ilçesinde, geçtiğimiz salı günü Sancaktepe’de Funda Yıldız isimli genç bayan bir müddettir kendisini taciz ettiğini ileri sürdüğü şahıs ile sokakta karşılaştı. Durumu eşine bildiren bayan, bulunduğu noktayı canlı pozisyon olarak gönderdi. Eşi ezdi, akrabaları...
Cevaplar
0
Görüntüleme
46
Bartın’dan, nazaran 2 gün evvel tutuklu olduğu cezaevinden isimli denetim kararı ile çıkan Metin Ar (49) isimli şahıs, bir müddettir başka yaşadığı ve kendisinden boşanmak isteyen eşi Dilek Ar’ı (33) takibe aldı. Hendekyanı Caddesi Ulus Durağı mevkisinde Metin Ar, bayanın yolunu kesti...
Cevaplar
0
Görüntüleme
129
Elazığ’da cami imamı olarak misyon yapan ve 16 yaşındaki Y.S’ye 6 yıl boyunca taciz ettiği teziyle suçlanan ve akabinde emekli edilen 51 yaşındaki H.K.’nın duruşması görüldü. Sözcü'den Cihan Demirdaş'ın haberine nazaran, Elazığ’da 16 yaşındaki Y.S’ye 6 yıl boyunca cinsel istismarda...
Cevaplar
0
Görüntüleme
44
Olay, saat 20.00 sıralarında Çankaya ilçesi Yıldızevler Mahallesi’nde emekli albay ve diplomatın oturduğu apartmanda meydana geldi. Emekli albay Bayram, argümana nazaran apartmanda karşılaştığı Poganshev ile tartıştı. Bayram, daha sonra tabanca ile Poganshev’e iki el ateş etti. Poganshev, ağır...
Cevaplar
0
Görüntüleme
59
Ankara Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde, ilacını yazmak için rapor istediği hastası tarafından darbedilen Nöroloji Uzmanı Dr. Ebru Ergin Bakar, 'Masaya, duvara her yere vurdu beni. Üzerime oturdu ve boğmaya çalıştı. Nefes alamadığım için ölüyordum. Şikayetçi oldum' dedi. Ankara Eğitim ve...
Cevaplar
0
Görüntüleme
38
858,497Konular
982,549Mesajlar
30,285Kullanıcılar
akmadsSon üye
Üst Alt