Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Sancılı günler

Sancılı günler
0
105

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Arkadaşlar merhaba

15 sene yalnızca telefonla bi kızla mesajlaşıyordum buluşup görüşmeye talih olmamıştı son 4 aydır sürekli konuşuyordum buluşuyordum kız bana ilgisini emin etti her seferinde yeri geldiğinde iyice beni düşünen bana ilgi gösteren bi kız modunda yeri geldiğinde sadece dost misali davranması benim kafamı haliyle karıştırdı

Geçen pazar edebiyle usturubuyla konuştum
Biz neyiz ? DOST MIYIZ ? YAHUT İLİŞKİMİZİN TEMELLERİNİ Mİ ATMAYA ÇALIŞIYORUZ DÜŞÜNÜP BANA NET CEVAP VER DEDİM VERDİĞİN KARARA SAYGI GÖSTERİCEM VE BU KARARININ BIR DAHA GERİ DÖNÜŞÜ OLMAYACAK DİYE AÇIK AÇIK SÖYLEDİM DÜŞÜNMEKTEN SIKILDIM ARTIK PAZAR GÜNÜNDEN BERİ YAZMIYORUM ŞEHIR HALKI DIŞINA ÇIKICAĞIMI SÖYLEDİM NE SÜRE GELECEKSİN DEDİ 1 HAFTA DAHA SONRA DEDİM SEN GELİNCE KARARIMI NET OLARAK SÖYLEYECEĞİM DEDİ PAZAR GÜNÜNDEN BERİ YAZMIYORUM SİZCE ÖNÜMÜZDE AMA GÜNLER DE KIZA GELDİM DİYE MESAJ ATSAM MI YOKSA ONUN MESAJ ATMASINI MI BEKLESEM ?!

İLGİNİZE VE ALAKANIZA TEŞEKKÜR EDERIM

858,496Konular
981,668Mesajlar
29,739Kullanıcılar
Üst Alt