Sandal Sefası Mis oldu miss patlıcan sandal sefası sandal sefası yemeği patlıcan patlıcanlı patlıcanlı 1548701249 1548701249 sandalsefasimisoldumiss5c4f4e49f0b88sandalsefasimisoldumiss5c4f4e49f0b88 sandalsefasimisoldumiss5c4f4e49f0b88 Malzemeler 7 adet sebze bahçesi patlıcanı kızartmak için sıvıyağ 1kg antrikot et 2 yemek kaşığı zeytinyağı 45 adet domates 34 adet sivribiber tuz üzerlerine kaşar peyniri rendesi Yapılışı Bol sıvıyağı kızartma tenceresinde iyice kızdırın Patlıcanları birer birer uzunlamasına ikiye kesip kabuklarını soymadan yüksek ateşte önlü arkalı kızartın Kağıt havlunun üstüne alıp fazla yağını süzdürün Kalan patlıcanlara da benzer işlemi uygulayın 2 yemek kaşığı zeytinyağını kızdırın Antrikotu ek edip bıraktığı suyu ayrıntılarıyla azalana değin pişirin Biberleri ve domatesi doğrayıp tuzla birlikte ete ekleyip pişirin id Patlıcanların ortasını çatalla bir miktar ezin İçlerine etten bir kaşık koyup fırın kabına dizin (Eğer yemeği akşam için hazırlıyorsanız servise yarım saat kalana dek üzerini folyoyla örtüp fırında bekletin) Etin suyu kaldıysa bu suyu kalmadıysa bir tedarik salçalı suyu kabın altına dökün 200C fırında pişirin Fırından çıkartırken üzerlerine peynir rendesi serpin