Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Sandiviç Tavuklu (Acılı)

Sandiviç Tavuklu (Acılı)

iltasyazilim

FD Üye
Katılım
Ara 25, 2016
Mesajlar
0
Etkileşim
17
Puan
38
Yaş
36
F-D Coin
58
Saniç Tavuklu (Acılı) Tarifi İçin Malzemeler

*Tavuk göğsü
*1 kuru soğan
*1 dış sarımsak
*12 kırmızı biber
*12 paprika
*Tuz
*Tavuk baharatı
*Karabiber
*Kırmızı toz biber
*Çin sosu (sambal) acısı fazla olmasını istediniz zaman kulanın
*Sıvı yağ
*4 tane fırın ekmeği uzun
*Kaşar peyniri rendelenmiş

Saniç Tavuklu (Acılı) Tarifi Yapılışı Öncelikle tavukları küçük küp küp doğrayın ve tavada sıvı yağ ile pişirmeye bırakın, sonra kuru soğanı, kırmızı biberi ve paprikayı küçük küçük doğrayın Ve hepsini tavuklarla beraber pişirmeye bırakın sarımsak rendelenmiş içine atın ve tüm baharatlar ve çin sosu(çok açılı isteniyorsa!) ile hepsini karıştırın ve kısık ateş de devam pişirin Piştikten sonra ilk sıcaklığı gidene kadar bekliyoruz sonra pitta ekmeği boydan kesiyoruz, ilk önce kaşar peynirini içine serpeliyoruzAz miktarda ve geri yanını iç harcını koyuyoruz, bu arada tostmakinasını ısıtıyoruz, fırın ekmekleri içi hazır şekilde tost makinasına koyup ekmekler kızarana kadar bekliyoruz Sonra da servise hazır Afiyet olsun
 
858,496Konular
982,235Mesajlar
30,151Kullanıcılar
draklobitSon üye
Üst Alt