iltasyazilim
FD Üye
Sandwich Au Thon( Ton Balıklı Sandviç) Tarifi İçin Malzemeler
*2 tane yumurta
*56 yaprak marul
*1 tane domates
*1 kutu ton balık
*2 yemek kaşığı mayonez
*1 tane ekmek
*Tuz
Sandwich Au Thon( Ton Balıklı Sandviç) Tarifi Yapılışı Merhaba,
Gurbette yaşayan arkadaşlar bilir dışarı da öyle her yerde her şeyi yiyemediğimiz için bizde daha çok balıklı yada peynirli ürünlere yöneliyoruz Bu sandviç bir kurtarıcı oluyor Hemde rahatlıkla her fırında bulabiliyoruz
Bu pazarda öğlen yemeği için yapmayı düşündüm
İlk iş yumurtaları koyalım haşlansın
Marulları ve domatesleri ince ince doğrayalım Yağını süzdüğümüz ton balığı mayonez ile karıştıralım Haşlanan yumurtaları da dilimleyelim Bütün malzemelerin üzerine tuz serpelim
Ortadan böldüğümüz ekmeğin arasına yerleştirelim
Evde lavaş varsa onunla da yapabilirsiniz gayet lezzetli oluyor
İlk duyduğumda yumurta, mayonez, ton balığı derken çok karışık gelmişti yemek istememiştim ama şuan evde yapacak kadar severek yiyorum sizlere de tavsiyem deneyin pişman olmazsınız
*2 tane yumurta
*56 yaprak marul
*1 tane domates
*1 kutu ton balık
*2 yemek kaşığı mayonez
*1 tane ekmek
*Tuz
Sandwich Au Thon( Ton Balıklı Sandviç) Tarifi Yapılışı Merhaba,
Gurbette yaşayan arkadaşlar bilir dışarı da öyle her yerde her şeyi yiyemediğimiz için bizde daha çok balıklı yada peynirli ürünlere yöneliyoruz Bu sandviç bir kurtarıcı oluyor Hemde rahatlıkla her fırında bulabiliyoruz
Bu pazarda öğlen yemeği için yapmayı düşündüm
İlk iş yumurtaları koyalım haşlansın
Marulları ve domatesleri ince ince doğrayalım Yağını süzdüğümüz ton balığı mayonez ile karıştıralım Haşlanan yumurtaları da dilimleyelim Bütün malzemelerin üzerine tuz serpelim
Ortadan böldüğümüz ekmeğin arasına yerleştirelim
Evde lavaş varsa onunla da yapabilirsiniz gayet lezzetli oluyor
İlk duyduğumda yumurta, mayonez, ton balığı derken çok karışık gelmişti yemek istememiştim ama şuan evde yapacak kadar severek yiyorum sizlere de tavsiyem deneyin pişman olmazsınız