Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Sanırım Aldatılıyorum:S

Sanırım Aldatılıyorum:S

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Gerçekten tam belli değilimAma şüpeleniyorumSevgilimle 2 yıldır çıkıyoruzHareketleri,sözleri herşeyi sevdiğini gösteriyo ama 2 haftadır hafta sonları bir yere gidiyoŞu saatte ben msn ye gircem sende gir konuşalım diyo ama gelmiyoÖnceden benzer ildeydik,şimdi öbür yerlerdeyizAma bu birincil yok çok defa böyle farklı kaldığımız oldu1 sene falanYeni bir işe girdiBizde msn e telefon vb böyle konuşuyoruzCumartesi günleri işten 1 de çıkıyorpazar tatilGenelde ne değin erken gelebilirse gelirdi msn ye 56 saat hatta daha artı konuşurdukAma 2 haftadır hafta sonları konuşamıyoruzGeçen hafta niçin msn ye gelmedin dedimHastaydım dediHalbuki hiç öyle durmuyorduHasta olduğunda şuram arıyo buram arıyo derdi kesintisiz bu sefer hiçbir şey demedi ve nasıl bir hastalıksa bir günde geçtiBu haftada çok yorgunum yazmış msn ye gelemicem demiş çıkmışÇok hasta olduğu süre,uygun kalkamadığı zaman bile benimle konuşmak için gelirdiErtesi günde şu saatte gelcem dedi değil :s Sanırım aldatılıyorumHer hafta biriyle buluşuyor herhaldeNormalde bir yere gideceği vakit söylerdi banaHatta izin alırdıAşkım ben şuraya gideceğim,gideyim mi dieŞimdi bi sürü bahane yok yorgunum,yok hastayımHer gün konuşuyoruz msn edeHafta içi daha fazla çalışıyorBuna karşın benimle konuşmak için geliyor ama hafta sonları sanırım biriyle geziyor:s Offf Offff çok seviyorum onu çoookkCanımdan bile çok seviyorumSürekli fotoğraflarımıza bakıp ağlıyorumKafayı yiycem

858,496Konular
981,719Mesajlar
29,787Kullanıcılar
noeltollenSon üye
Üst Alt