Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Şanli Şehİdİme !

Şanli Şehİdİme !
0
50

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Şanli Şehİdİme ! Sen! Bin yıldır Türk yurdu olan Anadolu’mun sonsuza kadar Türk yurdu olarak kalması için can veren Mehmed’im… Sen! Göklerde nazlı nazlı dalgalanan ayyıldızlı bayrağımın solmaması için kan döken yiğidim… Ve sen! Bizim, bu vatanda kuytu içinde, huzurlu bir hayat sürmemiz için toprağa giren şehidim… Biliyorum, şu lahza cennettesin Peygamber Efendimizin yanıbaşındasın, şimdi… Ve oradan bize bakıyorsun Bizi merak ediyorsun Ola Ki de biraz kızıyorsun bize Hileli da sayılmazsın aslında Azıcık düşününce bize, ben de kızıyorum Bu gün içinde bulunduğumuz koşul hiç de iyi yok Ne konuşmamız tam Türkçe, ne hayat tarzımız… ne giyim kuşamımız Türk’e yakışıyor, ne de yaptıklarımız Arkadaşlarıma “Niye böyleyiz? diye soruyorum Birçok aldırış etmiyor bile Fakat ben onlar gibi değilim, inan bana! Ben, insana azami yakışan duygunun “vefa olduğunu biliyorum Sadık insan, kendine küçücük bir yardımı dokunan arkadaşına bile teşekkür eder Kendine yapılan iyiliği hiçbir zaman unutmaz Öyleyse ben, seni nasıl unuturum? Sen vatanımız için, bizim için canını feda etmişsin Karda, kışta, soğukta, ara sıra de kavurucu sıcakta her türlü zorluğa rağmen düşmanlarla savaşmışsın Aç kalmışsın, susamış kalmışsın, mermisiz kalmışsın; fakat yine de görevini yapmışsın Vatan borcunu fazlasıyla ödemişsin Şimdi seni unutursam, ben “vefasız olmaz mıyım? Olurum ast O yüzden unutmuyorum seni Çünkü ben sadakatsiz biri değilim “Senin için ne yapabilirim? diye düşündüm Sana her gün hediyeler göndermek istedim Dedem “Şehitlerimize gönderebileceğimiz en güzel hediye Fatiha’dır dedi Ben de her gün Fatiha okuyup gönderiyorum, sana Sonra, senin uğrunda canını verdiğin vatanımız için çalışmaya karar verdim Derhal var gücümle derslerime çalışıyorum Karar verdim Okuyup milletime hizmet edeceğim Vatanımızı bölüştürmek isteyen hainlere fırsat vermeyeceğim Bayrağımızı göklerden indirmek isteyen biri çıkarsa, acımadan onu öldüreceğim Icabında ben de öleceğim; ama bu vatanın bölünmesine asla izin vermeyeceğim Kısacası, senin yürüdüğün yolda yürüyeceğim Gözün arkada kalmasın şehidim! Ben sağ olduğum sürece, tek başıma kalsam bile bu vatanımızı kimselere bırakmayacağım Ayyıldızlı şanlı bayrağımızı göklerde sonsuza değin dalgalandıracağım Sizi unutmayacağım, unutturmayacağım Lakap : Vatan Toprağı Kategori : 1Grup (İlköğretim 2Kademe) Derece : KdzEreğli İlçe 1si Yazar : Zeynep SÖNMEZ 8C bir orta okul son sınıf öğrencisinin şehitlerimize yazdığı bu komposizyonu sizlerle paylaşmak istedim  

858,496Konular
982,218Mesajlar
30,132Kullanıcılar
umutcannnnnnSon üye
Üst Alt