Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

şans için kırmızı giy:)

şans için kırmızı giy:)
0
47

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
talih için kırmızı giy Talih için kırmızı giyinin! Yeni yılda kısmet, bereket ya da mutluluk için neler yapmak gerekiyor? İster kırmızı don giyin, ister tabak veya nar kırın İster kabak tatlısı, ister mercimek yiyin Fakat bunlardan birini mutlaka yapın! 1548520282 1548520282 sansicinkirmizigiy5c4c8acbbb70csansicinkirmizigiy5c4c8acbbb70c sansicinkirmizigiy5c4c8acbbb70c Gelen her yılbaşı, geçen zamanın açtığı yaraları sarmak umuduyla doymuş olur Bu nedenledir ama yılbaşında hep şans, bereket veya sevinç getirdiğine inanılan şeyler yapılır Bu, tüm dünyada böyle Kimileri 24'ten sonra eve gelen birincil kişinin uğur ya da uğursuzluk getireceğine, kimileri kırmızı don doğru donanacağına, kimileri kapı önünde kırılan ve bir yıl saklanan narın bereketi beceriksiz etmeyeceğine inanır Kimisi içinse yeni yıl gecesi kabak tatlısı yenmeden olmaz Siz hangisine inanırsınız bilmiyoruz lakin umudunuzun kaybolmaması için bu geleneklerden en düşük birini denemenizi nasihat ediyoruz Ünlülerin yılbaşı âdetleri EBRU AKEL: Yılbaşına mutlaka kırmızı iç çamaşırı giyerek girerim ve sevdiğim bütün insanlara da armağan ederim Çünkü kırmızı iç çamaşırının uğuruna çok inanıyorum Hem yeni yıla girerken üzerimde yeni gücenmiş bir şeyin olmasına ve yeni yıl için yapılmış özel yemeklerden tatmaya mutlaka dikkat ederim İZZET ÇAPA: Yılbaşında hem uğur hem de bereket getirmesi için bildiğim her türlü geleneği yerine getiriyorum Eskileri kırıp atmak, yenileri yerine getirmek için bir tabak ve işletmelerimin bereketinin uygun olması için mutlaka bir nar kırıyorum diğer taraftan gece bütün 2400´te yeniden bereket getirdiğine inandığım için tüm ışıkları ve muslukları açıp bir zaman bekletiyorum NEFİSE KARATAY: Benim yılbaşında uğur getirmesi için kırmızı iç çamaşırı giymek gibi alışkanlıklarım değil Lakin yeni yıla nasıl girersem o yılın pek geçeceğine inanıyorum Bu yüzden de yeni yıla sevdiklerimle beraber mutlu girmeye dikkat ediyorum üstelik yeni yıla girer girmez hemencecik sevgilimi öperim, çünkü yeni yılda birincil öptüğüm birey benim için çok önemlidir ŞENOL IPEK: Eşimin de benim de yılbaşı gecesi için özel bir şeyler satın edinmek veya giymek gibi bir alışkanlığımız değil Çünkü bu tür şeylere inanmıyoruz Yalnızca ailelerimiz ve sevdiklerimizle birlikte olmaya dikkat ediyoruz ASUMAN KRAUSE: Uğur getirdiğine fazla inanmasam da âdet yerini bulsun diye kırmızı iç çamaşırı mutlaka giyiyorum Çünkü giymezsem kendimi kötü hissediyorum Tabii tüm sevdiklerime kırmızı iç çamaşır armağan etmeyi de unutmuyorum Eğer uğur getiriyorsa onlar da yararlansın diye EMEL MÜFTÜOĞLU: Çoğunlukla saat tam 2400´te sahnede olduğum için fazla özel bir şey yapamıyorum Lakin tam 2400´te içimden birkaç istek tutuyorum Bir tanesinin yakın zamanlı bir şey olmasına ise bilhassa uyarı ediyorum ancak olup olmayacağını anlayayım GİZEM ÖZDİLLİ: Benim için yeni yıla girerken en manâlı şey senenin tek mi, çift mi olduğu Çünkü çift seneler bana uğur getiriyor Tek bir seneye girecek olmamız ise beni endişelendiriyor Birkaç defa de kırmızı iç çamaşır denedim bana hiç iyi gelmedi Beyaz iç çamaşır bana daha çok uğur getiriyor TAN SAĞTÜRK: Yeni yıla girerken uğur olarak yaptığım özel bir şey olmasa da yeni yıla nasıl girerseniz pek geçermiş deyişine inanıyorum Bu yüzden yeni yıla girerken her zaman yeni projeleri düşünürüm ve defalarca mutlu olmaya çalışırım DOĞA RUTKAY: Yılbaşı için 1991 yılından beri aksatmadan yaptığım bir alışkanlığım var Saat 2400 olmadan derhal önce yalnız başıma kalabileceğim bir yere gidiyorum ve yıl içinde yapmak istediğim her şeyi bir bir yazıyorum Sene içinde de bu isteklerimin ne kadarının gerçekleştiğini görme fırsatı buluyorum JANSET: Yeni yıla girerken kırmızı iç çamaşırı giymek gibi bir alışkanlığım yok Onun yerine yeni yıla girerken mumlar ve tütsüler yakıp keza kendim hem de insanlık için dilekler tutuyorum kaynak:tempodergisicom id  

858,500Konular
982,380Mesajlar
32,975Kullanıcılar
yazaraliSon üye
Üst Alt