Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Şans Meleğim Şarkı Sözleri

Şans Meleğim Şarkı Sözleri
0
70

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Şans Meleğim Şarkı Sözleri kenan doğulu, şans meleğim, şarkı sözleri, resimleri, hakkında data için yazımıza buyrun arkadaşlar 1549252939 1549252939 sansmelegimsarkisozleri5c57b94fbcbbesansmelegimsarkisozleri5c57b94fbcbbesansmelegimsarkisozleri5c57b94fbcbbe Süper hızlı gelişti her şey aniden döndü şansımız İşte hayat böyle bir şey Şip şak değişir her şey Azıcık mutsuz umutsuzken Çekim gücümü unutmuşken Evrenle barıştım bugün İyi oysa varsın Saçını bir sağa bir sola savuruyorsun ya Baka baka doyamıyorum Gözünü süze süze havalı havalı Gülünce hayran oluyorum İzlediğimi mahsus tatlı tatlı bel altı Tereddütsüz vuruyorsun ya İstediğimi kadar tarafından nazlı nazlı gizliden Renk de veriyorsun bana Şans meleğim nerelerdeydin Tam vaktinde geldin Süper süper En güzel bölüm başlıyor Yanıma uzan seyredelim Süper süper Bugün tam havamdayım 724 ayardayım 44'lük bir moddayım Altın günüm bugün Sağımdan kalkmışım Gülerek uyanmışım Özlenecek meraklanacak Bir sevgili var bundan böyle Söz & Müzik: Kenan Doğulu  

858,496Konular
981,640Mesajlar
29,723Kullanıcılar
mikelSon üye
Üst Alt