Sansasyonel bayanın isyanı GÜZEL KADININ BEYNİ DEĞIL MU! Hande Ataizi, Erkekler, hoş kadınların yükselmesini yöneticilerin yatağından geçmesine bağlıyor, ana adaletsizlik bu Hoş kadının beyni değil mu?diye isyan ediyor 1544713 1544713 sansasyonelbayaninisyani5c4dd52d23160sansasyonelbayaninisyani5c4dd52d23160 http:img71imageshackusimg71575111bu5 Hande Ataizi erkeklerin, meslek hayatındaki kadınlar hakkındaki önyargılarına sitem etti Günaydın'a konuşan Ataizi, erkeklerin hoş ve güzel olmayan kadınların kariyer yapmasını ayrı nedenlere bağlayarak haksız düşüncelere sahip olduklarından yakındı Güzel oyuncu, Erkekler, güzel kadınların yükselmesini yöneticilerin yatağından geçmesine bağlıyor, ana adaletsizlik bu Hoş kadının beyni yok mu?diye konuştu Uzun zaman oyunculuk yapmadınız Niçin? Çünkü yoruldum 14 yıldır aralıksız olarak dizi çekiyorum Artık hayatı tecil etmek istemiyorum Yaşam bir şekilde akıp gidiyor ve ömrüm stüdyolarda geçiyor Bir süre ara verip hayatı yakalamak istedim Yılladır Amerika'ya gitme planlarım vardı Bir türlü gidememiştim Bu sene Amerika'ya gittim Orada bazı oyunculuk seminerlerine katıldım Amerika'da oyunculuk yapma planlarınız mı var? Hayır, seminerlere yeralma istememin nedeni Amerika'da oyunculuk planlarımın olmasından yok Sürekli kendimi yinelemek, kariyerim namına en büyük endişem Orada insanların oyunculuğa nasıl baktığını, projelere nasıl hazırlandıklarını, neyi nasıl düşündüklerini gözlemlemek için seminerlere katıldım KORKULAR İNSANI BİTİP TÜKETİR Oyunculuk alanında çabuk tüketimin yaşandığı bir dönemde verdiğiniz bu vesileyle unutulma endişesi yaşamadınız mı? Hayır, böyle bir nefret edilen şey hiç yaşamadım Korkular üstüne kurulu bir hayatı yaşayamam Muhakkak olun iş hayatında da ilişkilerde de insanı korkuları bitip tüketir Korkuları olan insanların belirlenmiş özellikleri, belirlenmiş yetenekleri yoktur Hayatın acımasızlığına karşısında elinde silahı yoktur Korkunun nedeni de budur Benim oyunculuk adına altyapımın sağlam olduğunu düşünüyorum Bu konuda kendime olan güvenim ebedi İyi bir oyuncu olduğum gün ışığı dek anlaşılır Kadınlar ve erkekler aralarında kuytu bir savaş olduğunu düşünüyor musunuz? id Kadınlar işlerine geldiğinde erkeklerin gücünü kabul ediyor, işlerine gelmediklerinde kadın ırkının biyolojik olarak daha kuvvetli olduğunu savunuyor Kadınlarla erkekler arasındaki bakımlı savaş, sanıyorum modern insanın birincil ortaya çıkışından bu yanlamasına var Şayet de her iki tarafı da ayakta tutan, birbirine bağlayan nedenlerden biri, bu gizli savaş Ne var ancak hiç bir zaman bir taraf mutlak zafere ulaşamıyor Bir tarafın mutlak zafere ulaşması doğa yasalarına tutarsız olurdu zaten GÜZELSEN YATAKTAN GEÇİYORSUN Size göre erkek elde etmek fayda mı, yahut dezavantaj mı? Avantajı da dezavantajı da var Erkekler, bir takım durumlarda, Keşke bayan olsaydımder Hangi durumlarda? Çevresindeki kadınların kariyerinde yükselip de, kendisi yükselemediği durumlarda Çevresindeki güzel kadınlar yükseldiği vakit bunu haksızlık olarak görüyorlar Hoş bir kadının beyniyle yükseldiğine inanılmıyor Erkekler, güzel kadınların yükselmesini yöneticilerin yatağından geçmesine bağlıyor Belli Başlı haksızlık bu Güzel kadının beyni yok mu? Tabii hoş kadınların yükselmesi, yönetici yataklarından geçmeye bağlanırken, hoş olmayanların yükselmesi ise beyinlerine bağlanıyor Sanıyorum istisnaları genelliyorsunuz Muhakkak kadınların yatak ilişkileriyle kariyer yapmaları bir istisnadır Ne var oysa bu genellemeyi yapan ben değilim, erkekler Erkekler, güzel kadınların beyin güçleriyle kariyer edinmesini kabul edemiyor böylece de onlara saygı göstermiyorlar habertürk