nicebayan
FD Üye
- Etkileşim
- 2
- Web sitesi
- nicebayan.com
- F-D Coin
- 61
Geçtiğimiz haftalarda Milli Eğitim Bakanlığının bir takım il müdürlüklerince sakıncalı bulunan 100 esas aralarında yer almasına karşın bir öğretmene soruşturma açılmasına sebep olan Fareler ve Millet ile Şeker Portakalı isimli eserler best seller oldu
Her ne değin Ulusal Eğitim Bakanlığı bakanlık bünyesinde böyle bir sansür kararı alınmadığını açıklasa da sosyal medyanın da etkisiyle sansür tartışmaları büyüdü Bu tartışmalar bahse konu iki esere gösterilen ilginin de artmasına sebep oldu Türkiyenin en fazla satılan kitaplarını her ay güncelleyen İdefix, bu ay yaptığı fazla satanlar listesinde Fareler ve Irk ile Şeker Portakalı isimli kitaplara ilk sırada yer verdi *
Her ne değin Ulusal Eğitim Bakanlığı bakanlık bünyesinde böyle bir sansür kararı alınmadığını açıklasa da sosyal medyanın da etkisiyle sansür tartışmaları büyüdü Bu tartışmalar bahse konu iki esere gösterilen ilginin de artmasına sebep oldu Türkiyenin en fazla satılan kitaplarını her ay güncelleyen İdefix, bu ay yaptığı fazla satanlar listesinde Fareler ve Irk ile Şeker Portakalı isimli kitaplara ilk sırada yer verdi *
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.