Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Sara Ve Cin Tutana Karşı Okunacak Dualar

Sara Ve Cin Tutana Karşı Okunacak Dualar
0
200

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Sara Ve Cin Tutana Karşı Okunacak Ayet

Cin ve Sara Tutana Karşı Okunacak Dualar

Bismillahirrahmanirrahim
E fe hasibtum ennema halaknakum abesen ve ennekum ileyna la turceUn Fe tealellahul melikul hakk, la ilahe illa hU, rabbul arşil keriym Ve men yed'u meallahi ilahen ahara la burhane lehU bihi fe innema hısabohU inde rabbih, innehU la yuflihul kafirim Ve kul rabbığfir verham ve ente hayrur rahımiyn

* Abdullah b Mes'ud (ra) sara ve cin tutan bir kimsenin kulağına bu ayeti kerimeleri okudu Hasta hemen toparlanıp kendine geldi Bunun uzerine Resulu Ekrem (sav): Onun kulağına ne okudun? buyurdu İbni Mes'ud: Efehasibtum ennema halaknakum ayetlerini okudum, dedi Resulu Ekrem: Eğer bir kimse bu ayetleri tam bir iman ve sadakada bir dağa okursa, dağ harekete gelirdibuyurdu

Bismillahirrahmanirrahim
Ve kulil hamdu lillahillezi lem yettehız veleden ve lem yekUn lehU şeriykun fil mulki ve lem yekUn lehU veliyyun minez zulli ve kebbirhu tekbiyra

Fazileti:
Allah Teala bu ayeti okuyana yerler ve dağlar gibi sevaptan ecir yazar
Bu ayet okunan eve hırsız veya bir afat girmez

* Abdulmuttalib oğullarından konuşmaya başlayan her cocuğa Resulu Ekrem bu ayeti oğretirdi

Alıntı

Similar threads

Epilepsi Ve Cin Tutana Karşısında Okunacak Ayet Cin ve Epilepsi Tutana Karşısında Okunacak Dualar Bismillâhirrahmânirrahim E fe hasibtüm ennemâ halaknâküm abesen ve enneküm ileynâ lâ türceûn Fe teâlellâhül melikül hakk, lâ ilahe illâ hû, rabbül arşil keriym Ve men yed'u meallâhi ilahen...
Cevaplar
0
Görüntüleme
145
Yatmadan Once Okunması Gereken Dualar Nelerdir Sizlere uyumadan okuyabileceğiniz kucuk bir hatırlatma yapmak istiyorumOğlumun okduğu bir dua var once paylaşmak istiyorum her gece onu yatırdığımda şoyle der Allahumme Bismuke Emutu Ve Ahya Sizde uyumadan once mutlaka bu duayı okuyun...
Cevaplar
0
Görüntüleme
183
Can Sıkıntısı Duası,Can Sıkıntısı İcin Okunacak Dua,Can Sıkıntısı İcin Dualar Tevekkeltu alel hayyillezi la yemUt* Vel hamdu lillahillezi lem yettehız veleden ve lem yekun lehU şerikun fil mulki ve lem yekun lehU veliyyun minez zulli ve kebbirhu tekbira Anlamı Olmeyen diriye dayandım ve...
Cevaplar
0
Görüntüleme
204
Sara Ve Delilik icin Okunacak Dua Sara Ve Deliliğe Karşı Okunan Dua Sara Ve Deliliğe Karşı Okunacak Dua ve anlamı aşağıdaki gibidir; Bismillahirrahmanirrahıym Ve nunezzilu minel kur'ani ma huve şifaun ve rahmetun lil mu'nıinine ve la yeziyduz zalimiyne illa hasara Manası: Ve biz...
Cevaplar
0
Görüntüleme
163
Ağrılara Karşı Okunacak Şifa Duaları Ağrılara Karşı Okunacak Şifa Duaları Bismillahirrahmanirrahim, uizuke billahi'lehadi'ssamedi ellezilem yelid ve lem yUied ve lem yekUn JehU kufuven ehadun min şerri ma tecidu Bismillahirrahmanirrahim, duyduğun hastalığın şerrinden, doğmayan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
138
858,505Konular
982,659Mesajlar
33,046Kullanıcılar
King3838Son üye
Üst Alt