Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Sara Ve Cin Tutana Karşı Okunacak Dualar

Sara Ve Cin Tutana Karşı Okunacak Dualar
0
121

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Epilepsi Ve Cin Tutana Karşısında Okunacak Ayet

Cin ve Epilepsi Tutana Karşısında Okunacak Dualar

Bismillâhirrahmânirrahim
E fe hasibtüm ennemâ halaknâküm abesen ve enneküm ileynâ lâ türceûn Fe teâlellâhül melikül hakk, lâ ilahe illâ hû, rabbül arşil keriym Ve men yed'u meallâhi ilahen âhara lâ bürhâne lehû bihî fe innemâ hısâböhû inde rabbih, innehû lâ yüflihul kâfirim Ve kul rabbığfir verham ve ente hayrur râhımiyn

* Abdullah b Mes'ud (ra) epilepsi ve cin tutan bir kimsenin kulağına bu ayeti kerimeleri okudu Hasta derhal toparlanıp kendine geldi Bunun üstüne Resulü Ekrem (sav): Onun kulağına ne okudun? buyurdu İbni Mes'ud: Efehasibtüm ennemâ halaknâküm ayetlerini okudum, dedi Resulü Ekrem: Eğer bir kimse bu ayetleri bütün bir iman ve sadakada bir dağa okursa, dağ harekete gelirdibuyurdu

Bismillâhîrrahmânirrahim
Ve kulil hamdü lillâhillezî lem yettehız veleden ve lem yekûn lehû şeriykün fil mülki ve lem yekûn lehû veliyyün minez zülli ve kebbirhü tekbiyrâ

Fazileti:
Allah Teala bu ayeti okuyana yerler ve dağlar gibi sevaptan ecir yazar
Bu ayet okunan eve hırsız veya bir âfât girmez

* Abdülmuttalib oğullarından konuşmaya başlayan her çocuğa Resulü Ekrem bu ayeti öğretirdi

Alıntı *

Similar threads

Sara Ve Cin Tutana Karşı Okunacak Ayet Cin ve Sara Tutana Karşı Okunacak Dualar Bismillahirrahmanirrahim E fe hasibtum ennema halaknakum abesen ve ennekum ileyna la turceUn Fe tealellahul melikul hakk, la ilahe illa hU, rabbul arşil keriym Ve men yed'u meallahi ilahen ahara la burhane...
Cevaplar
0
Görüntüleme
158
Büyü Byü Cin Endişe ve Nazara Karşı Hangi dualar okunur Büyü, Muska, Büyü, Cin, Kaygı ve Nazara Karşısında Okunacak Dua ve Sureler 7FATİHA 7AYETEL KÜRSİ 7YASİNİ ŞERİF 7KASIR SURESİNİN SON AYETİ(HÜ VALLAHÜLLEZİ DEN SONUNA KADAR) 7CİN SURESİ 15İHLAS 41FELAK 41NAS 21KELİMEİ ŞAHADET...
Cevaplar
0
Görüntüleme
153
Sübhâneke Namazlarda ayakta iken okunur Okunduğu yerler: 1 Her namazın ilk rek ’atinde, iftitâh tekbîrinden sonradan, 2 İkindi namazının sünnetinde, üçüncü rek ’ate kalkınca Fâtiha'dan önce 3 Yatsı namazının ilk sünnetinde, üçüncü rek ’ate kalkınca, Fâtiha'dan önce, 4 Terâvih namazı dört...
Cevaplar
0
Görüntüleme
179
Hamd ve şükür için okunacak dualar,Allaha şükür duası Hamd ve şükür için; Her sabahleyin bir kere “Allahümme mâ esbaha bî min nîmetin ev biehadin min halkıke, fe minke vahdeke, lâ şerîke kir, fe lekel hamdü ve lekeşşükr ( 12)demeli ve her akşam (Mâ esbaha) yerine (Mâ emsâ) diyerek, hepsini...
Cevaplar
0
Görüntüleme
120
Resulullah (sav) şöyle buyuruyor:“ Günlerin en faziletlisi arefe günüdür Faziletçe cumaya benzer Arefe günü cuma günü dışında yapılan yetmiş hacdan daha faziletlidir (Hac da iken) Duaların en faziletlisi de arefe günü yapılan duadır Benim ve benden önceki peygamberlerin söylediği en faziletli...
Cevaplar
0
Görüntüleme
147
858,465Konular
981,146Mesajlar
29,533Kullanıcılar
TUNCAMMSon üye
Üst Alt