şarap gibi Ece meşhur manken Ece Gürsel yaptığı işi fazla sevdiğini söylerken kendisini yıllandıkça güzelleşen şaraplara benzeten bir tarif yaptı YAŞLANANA DEĞIN BU MESLEĞİ YAPACAK! 1548637611 1548637611 sarapgibiece5c4e55b1ed6afsarapgibiece5c4e55b1ed6af http:wwwgeccecomserviceMakeThumbaspx?Image webimageshaberece29mart&w 415&Alt webimageshaberhaberlrg ECE GÜRSEL HER ŞEYDEN ÖNCE İŞİNE FAZLA SAYGI DUYDUĞUNU VE ŞU ARALAR FAZLA YOĞUN BİR MESLEK TEMPOSU OLDUĞUNU SÖYLEDİ Irkından dolayı kendini biraz şanslı hissettiğini söyleyen ünlü manken, ’İşime saygılıyım ve yaşlandıkça daha da gösterişli biri oluyorum Amerika’ya gidip bir kaç ajansla görüşeceğim Ben bu mesleği yaşlanana kadar yerine getirmek istiyorum Lakin yaşam bu Ne olur ne olmaz diye de kendime yatırım yapıyorum Ekim ayından bu yanlamasına sıkı bir eğitim sürecindeyim’ açıklamasını yaptı Geçmişinde günlüğüne Türkiye’nin en iyi modeli olacağını yazdığını söyleyen Gürsel, daha küçüklüğünde ileride ne olacağını garip bir şekilde varsayım ettiğini ve bir çoğunun da olduğunu söyledi
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.