iltasyazilim
FD Üye
Malzemeler :
4 Adet Yarım Tavuk Goğüs (Kemikli)
250gr Mantar
1 Bardak Sek Beyaz Şarap
1 Kase Doğranmış Maydonoz
Kekik
Biber
Tuz
Yapılışı :
1Fırına dayanıklı cam bir kab'ın dibine tavuk parçalarını dizin
2Tavuğün etrafına mantarları serpiştirin
3Üzerine 1 bardak şarap dökün, maydonoz, kekik, tuz, biber ilave edin
4Önceden ısıtılmış sıcak fırında 4550 dakkika pişirin
4 Adet Yarım Tavuk Goğüs (Kemikli)
250gr Mantar
1 Bardak Sek Beyaz Şarap
1 Kase Doğranmış Maydonoz
Kekik
Biber
Tuz
Yapılışı :
1Fırına dayanıklı cam bir kab'ın dibine tavuk parçalarını dizin
2Tavuğün etrafına mantarları serpiştirin
3Üzerine 1 bardak şarap dökün, maydonoz, kekik, tuz, biber ilave edin
4Önceden ısıtılmış sıcak fırında 4550 dakkika pişirin