Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Saray Belediyesi Yaz Atölyeleri’nden muhteşem konser

Saray Belediyesi Yaz Atölyeleri’nden muhteşem konser
0
299

tekin

FD Üye
Etkileşim
0
F-D Coin
80
bha_10_4c30c737b72199ef1121.jpg

Onur ve Zafer-Hasat ve Günleri kapsamında Saray Belediyesi piyano, gitar ve ritim atölyelerinde eğitim gören çocuklar, çarşamba günü Saray Atatürk Kültür Merkezi’nde harika bir konsere imza attı.

KATILIM AĞIR OLDU
Saray Belediyesi Yaz Atölyeleri’nde piyano, gitar ve ritim branşlarında eğitim gören öğrenciler, 24 Ağustos Çarşamba günü Saray Atatürk Kültür Merkezi’nde konser gerçekleştirdi. Konsere Saray Belediye Lider Yardımcısı Fuat Ünal, Saray Belediyesi Kültür ve Toplumsal İşler Müdürü Arif Naci Öngören ve çok sayıda vatandaş katıldı.

AYAKTA ALKIŞLANDI
Yaz Atölyelerinde piyano, gitar ve ritim kollarında eğitim gören çocuklar eğitmenleri Doğanay Temurkan, Salih Demirci ve Volkan Turan koordinatörlüğünde mükemmel bir konsere imza attı. Ünlü bestekarların klasik yapıtları ile izleyenleri büyüleyen piyano öğrencileri, büyük alkış aldı. Birbirinden hoş müzikleri seslendiren gitar ve ses eğitimi öğrencileri kulakların pasını silerken, ritim atölyesi de konsere renk kattı. İzleyenlerden tam not alan öğrenciler ayakta alkışlandı.
Kaynak: (BYZHA) - Beyaz Haber Ajansı

Similar threads

Saray Belediyesi tarafından düzenlenen Onur ve Zafer Hasat ve Sanat Günleri, 19 Ağustos ile 30 Ağustos tarihleri ortasında gerçekleştirilecek. Atatürk'ün Saray'a gelişinin yıldönümü olan 19 Ağustos'ta başlayarak 30 Ağustos Zafer Bayramı'nda sona erecek olan program, 12 gün boyunca birbirinden...
Cevaplar
0
Görüntüleme
115
Bayraklı Belediyesinin, BASAMAK çatısı altında 8 branştaki yaz kursları süper şölenle sona erdi. 4 haftalık eğitim sonrası öğrenciler, kapanış merasiminde müzikli şovlar ve danslarla hünerlerini sergileyerek, ailelerini gururlandırdı. Bayraklı Belediye Lideri Serdar Sandal, “Çocuklarımız yaz...
Cevaplar
0
Görüntüleme
137
Gölcük Belediye Konservatuarı, 2022-2023 eğitim ve öğretim yılı için yetenek imtihanı müracaatları başlıyor. Gölcük Belediyesi Konservatuvarı, 2022-2023 eğitim ve öğretim yılı için yetenek imtihanı müracaatları başlıyor. 19 Eylül Pazartesi günü başlayacak müracaatlar, 7 Ekim Cuma günü sona...
Cevaplar
0
Görüntüleme
136
Ayvalık’ın düşman işgalinde kurtuluşunun yüzüncü yılı iki boyunca gece ve gündüz düzenlenecek etkinlikler ile kutlanacak. Altınova Atatürk Kültür Merkezi’nde; 13 Eylül günü “Önce Vatan” isimli tiyatro oyunu ile başlayacak olan kurtuluş coşkusu, 14 Eylül sabah Altınova’da düzenlenecek resmi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
196
Kültür- sanat ve hobi kurslarını bu yıl Bayraklı Sanat ve Müzik Akademisi (BASAMAK) çatısı altında toplayan Bayraklı Belediyesinin 8 branşta açtığı yaz kursları harika şölenle dönemi kapatacak. 4 haftalık eğitim sonrası öğrenciler, 24 Ağustos’taki kapanış merasiminde hünerlerini sergileyecek...
Cevaplar
0
Görüntüleme
89
858,500Konular
982,387Mesajlar
32,979Kullanıcılar
kara kartalSon üye
Üst Alt