Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Saray usulü piliç sarma

Saray usulü piliç sarma
0
109

iltasyazilim

FD Üye
Katılım
Ara 25, 2016
Mesajlar
0
Etkileşim
17
Puan
38
Yaş
36
F-D Coin
58
MALZEMELER
4 kişilik
1 adet piliç
30 gr badem
karabiber
tuz
100 kuru kayısı


HAZIRLANIŞI
Pilicin kemiklerini ayılklayın ve etlerini iyice döverek yassı hale getirin Kayısıları zar şeklinde doğrayın Dövülmüş pilici yayıp içine kayısı ve bademleri doldurun Üzerine tuz ve karabiber ekleyerek rulo yapın Sonra bu ruloyu alüminyum folyoya sarın Önceden ısıtılmış 200 dereceli fırında 4045 dakika pişirin Pilici 2 cm kalınlığında dilimleyin Yanına garnitür olarak pilav yada şamfıstıklı pilav servis edilebilir
 

Similar threads

MALZEMELER 4 kişilik 1 adet piliç 30 gr badem karabiber tuz 100 kuru kayısı HAZIRLANIŞI Pilicin kemiklerini ayılklayın ve etlerini iyice döverek yassı hale getirin Kayısıları zar şeklinde doğrayın Dövülmüş pilici yayıp içine kayısı ve bademleri doldurun Üzerine tuz ve karabiber...
Cevaplar
0
Görüntüleme
64
Malzemeler : 4 kişilik 1 adet piliç 30 gr badem karabiber tuz 100 kuru kayısı Yapılışı : Pilicin kemiklerini ayılklayın ve etlerini iyice döverek yassı hale getirin Kayısıları zar şeklinde doğrayın Dövülmüş pilici yayıp içine kayısı ve bademleri doldurun Üzerine tuz ve karabiber...
Cevaplar
0
Görüntüleme
72
MALZEMELER 1 Piliç 100 gr Kuru Kayısı 30 gr Badem Tuz, Karabiber HAZIRLANIŞI Pilicin kemiklerini ayıklayıp etlerini iyice döverek yassı hale getirin Kayısıları zar şeklinde doğrayın Dövülmüş pilici yayıp içerisine kayısıları ve bademleri doldurun Üzerine tuz, karabiber ilave ederek rulo...
Cevaplar
0
Görüntüleme
64
Osmanlı saray mutfağından füzyonun en düzgün örneklerinden, en şahane ahenklere, birbirinden hoş tanımları sizler için bir ortaya getirdik. Mutfaktaki maharetlerinizi gösterebileceğiniz sofraların baş tacı olacak yemekler için mutfağa koşmanın tam zamanı! 1. Mutancana Materyaller 500 gram...
Cevaplar
0
Görüntüleme
29
Yüksek protein kaynağı hindi, çok sık tüketmediğimiz yılbaşından yılbaşına sofralarımıza gelen bir et olsa da bu tanımlara bayılacaksınız! 1. Hindi Çorbası Gereçler Hindi göğsü Yarım demet maydanoz Yarum demet dereotu 2 litre su 5 yemek kaşığı yoğurt 3 yemek kaşığı un 1 adet yumurta...
Cevaplar
0
Görüntüleme
38
858,477Konular
981,293Mesajlar
29,561Kullanıcılar
cekim04Son üye
Üst Alt