Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Saray Usulü Piliç Sarma

Saray Usulü Piliç Sarma

iltasyazilim

FD Üye
Katılım
Ara 25, 2016
Mesajlar
0
Etkileşim
17
Puan
38
Yaş
36
F-D Coin
58
MALZEMELER
1 Piliç
100 gr Kuru Kayısı
30 gr Badem
Tuz, Karabiber


HAZIRLANIŞI
Pilicin kemiklerini ayıklayıp etlerini iyice döverek yassı hale getirin Kayısıları zar şeklinde doğrayın Dövülmüş pilici yayıp içerisine kayısıları ve bademleri doldurun Üzerine tuz, karabiber ilave ederek rulo şeklinde sarın
Piliç rulosunu alüminyum folyoya sarın Önceden ısıtılmış 200 derecelik fırında 45 dakika kadar pişirin Piliç sarmayı ikişer cm kalınlığında kesin
Hazırladığınız piliç sarmanın yanına garnitür olarak şamfıstıklı pilav ilave edebilirsiniz
 
858,477Konular
981,295Mesajlar
29,562Kullanıcılar
omaromarcanSon üye
Üst Alt