iltasyazilim
FD Üye
MALZEMELER
1 Piliç
100 gr Kuru Kayısı
30 gr Badem
Tuz, Karabiber
HAZIRLANIŞI
Pilicin kemiklerini ayıklayıp etlerini iyice döverek yassı hale getirin Kayısıları zar şeklinde doğrayın Dövülmüş pilici yayıp içerisine kayısıları ve bademleri doldurun Üzerine tuz, karabiber ilave ederek rulo şeklinde sarın
Piliç rulosunu alüminyum folyoya sarın Önceden ısıtılmış 200 derecelik fırında 45 dakika kadar pişirin Piliç sarmayı ikişer cm kalınlığında kesin
Hazırladığınız piliç sarmanın yanına garnitür olarak şamfıstıklı pilav ilave edebilirsiniz
1 Piliç
100 gr Kuru Kayısı
30 gr Badem
Tuz, Karabiber
HAZIRLANIŞI
Pilicin kemiklerini ayıklayıp etlerini iyice döverek yassı hale getirin Kayısıları zar şeklinde doğrayın Dövülmüş pilici yayıp içerisine kayısıları ve bademleri doldurun Üzerine tuz, karabiber ilave ederek rulo şeklinde sarın
Piliç rulosunu alüminyum folyoya sarın Önceden ısıtılmış 200 derecelik fırında 45 dakika kadar pişirin Piliç sarmayı ikişer cm kalınlığında kesin
Hazırladığınız piliç sarmanın yanına garnitür olarak şamfıstıklı pilav ilave edebilirsiniz