iltasyazilim
FD Üye
MALZEMELER
4 tavukgöğsü filetosu
2 sardalya filetosu salamura
1 demet maydanoz
1 çorba kaşığı limon suyu
2 diş sarmısak
2 küçük soğan
4 çorba kaşığı un
20 gr tereyağı
5 çorba kaşığı zeytinyağı
50 gr kapari
karabiber, tuz
4 kişilik
HAZIRLANIŞI
Tavuk filetolarını una bulayıp, yağda her iki tarafını 35 dakika orta sıcaklıktaki ateşte kızartın Maydanozların saplarını ayırın Sarımsak, maydanoz, soğan, zeytinyağı ve kapariyi mutfak robotunda püre haline getirip; tuz, biber ve limon suyu ekleyin
Filetoları ince ince dilimleyip üzerlerine hazırladığınız dökün
İsteğe bağlı olarak kapari, haşlanmış taze fasulye vekızarmış küçük ekmek dilimleriyle servis yapabilirsiniz
4 tavukgöğsü filetosu
2 sardalya filetosu salamura
1 demet maydanoz
1 çorba kaşığı limon suyu
2 diş sarmısak
2 küçük soğan
4 çorba kaşığı un
20 gr tereyağı
5 çorba kaşığı zeytinyağı
50 gr kapari
karabiber, tuz
4 kişilik
HAZIRLANIŞI
Tavuk filetolarını una bulayıp, yağda her iki tarafını 35 dakika orta sıcaklıktaki ateşte kızartın Maydanozların saplarını ayırın Sarımsak, maydanoz, soğan, zeytinyağı ve kapariyi mutfak robotunda püre haline getirip; tuz, biber ve limon suyu ekleyin
Filetoları ince ince dilimleyip üzerlerine hazırladığınız dökün
İsteğe bağlı olarak kapari, haşlanmış taze fasulye vekızarmış küçük ekmek dilimleriyle servis yapabilirsiniz
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.