iltasyazilim
FD Üye
MALZEMELER
4 tavukgöğsü filetosu
2 sardalya filetosu salamura
1 demet maydanoz
1 çorba kaşığı limon suyu
2 diş sarmısak
2 küçük soğan
4 çorba kaşığı un
20 gr tereyağı
5 çorba kaşığı zeytinyağı
50 gr kapari
karabiber, tuz
4 kişilik
HAZIRLANIŞI
Tavuk filetolarını una bulayıp, yağda her iki tarafını 35 dakika orta sıcaklıktaki ateşte kızartın Maydanozların saplarını ayırın Sarımsak, maydanoz, soğan, zeytinyağı ve kapariyi mutfak robotunda püre haline getirip; tuz, biber ve limon suyu ekleyin
Filetoları ince ince dilimleyip üzerlerine hazırladığınız dökün
İsteğe bağlı olarak kapari, haşlanmış taze fasulye vekızarmış küçük ekmek dilimleriyle servis yapabilirsiniz
4 tavukgöğsü filetosu
2 sardalya filetosu salamura
1 demet maydanoz
1 çorba kaşığı limon suyu
2 diş sarmısak
2 küçük soğan
4 çorba kaşığı un
20 gr tereyağı
5 çorba kaşığı zeytinyağı
50 gr kapari
karabiber, tuz
4 kişilik
HAZIRLANIŞI
Tavuk filetolarını una bulayıp, yağda her iki tarafını 35 dakika orta sıcaklıktaki ateşte kızartın Maydanozların saplarını ayırın Sarımsak, maydanoz, soğan, zeytinyağı ve kapariyi mutfak robotunda püre haline getirip; tuz, biber ve limon suyu ekleyin
Filetoları ince ince dilimleyip üzerlerine hazırladığınız dökün
İsteğe bağlı olarak kapari, haşlanmış taze fasulye vekızarmış küçük ekmek dilimleriyle servis yapabilirsiniz