Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Sarhoşken Yaptıkları Saçma ve Komik Şeyleri Anlatırken Hepimize Kahkaha Attıran 21 Takipçimiz

Sarhoşken Yaptıkları Saçma ve Komik Şeyleri Anlatırken Hepimize Kahkaha Attıran 21 Takipçimiz
0
62

morfeus

FD Üye
Etkileşim
4
F-D Coin
139
s-29dee7bad31d29b6fdf7099c125f86206e99e325.jpg

Sonuncusuna çok güldüm ya 

Twitter'dan takipçilerimize bu soruyu sorduk.

1. Akabinde birbirinden değişik ve komik cevaplar geldi.

@kayipgunes__

2.

@ybsukrucan

3.

@edazrlu08

4.

@bknzseren

5.

@birnevionurdu

6.

@aasortiee

7.

@crnatilgan

8.

@manastiir

9.

@buseaacik

10.

@TazmanyaBoy

11.

@ata_bahar

12.

@OnurUar35871859

13.

@dilaycakici

14.

@huysuzduygusuz

15.

@prensescobar

16.

@bkaanculha

17.

@Konchilia

18.

@ZTou

19.

@nvnnask

20.

@esgibii

21.

@MahmutKaann1

Similar threads

Sonuncusuna çok güldüm. Twitter'dan takipçilerimize bu soruyu sorduk! 1. Akabinde birbirinden değişik ve komik öyküler geldi. @kilibikbey 2. @birnevionurdu 3. @ata_bahar 4. @DarthFuchs 5. @gokcenekmekci 6. @ladinkayin 7. @bknzseren 8...
Cevaplar
0
Görüntüleme
65
Hepsine kahkahayı patlattım ya Twitter'dan takipçilerimize bu soruyu sorduk. 1. Akabinde birbirinden komik ve tuhaf cevaplar geldi. @gibobeg 2. @birnevionurdu 3. @sanssizliqueen 4. @yaglarkasolurmu 5. @_suuusii 6. @ZTou 7. @AktagDeniz 8...
Cevaplar
0
Görüntüleme
57
Turistlerle konuşmaya çalışırken hepimiz bir miktar zorlanmışızdır. O esnada saçmasapan şeyler söyleyerek ya da yaparak komik duruma düştüğümüz de olmuştur. Twitter'dan takipçilerimiz turistlerle yaşadıkları komik olayları bizlerle paylaştı ve hepimize kahkahalar attırdı. Gelin bu hikayeleri...
Cevaplar
0
Görüntüleme
44
Sonuncusuna kahkahayı patlattım ya Twitter'dan takipçilerimize bu soruyu sorduk! 1. Akabinde birbirinden komik yanıtlat geldi. @susam_yorum 2. @ladinkayin 3. @Amphitrite_e 4. @ecem_twocats 5. @saboticnedemek 6. @ladinkayin 7. @zogravka 8...
Cevaplar
0
Görüntüleme
48
Bayramlar her ne kadar Kovid-19 nedeniyle eskisi üzere coşkulu, kalabalık olmasa da, daima birlikte geçirdiğimiz o günleri asla unutamayacağız. Her bayramın kendine has bir havası var natürel, Twitter'daki takipçilerimiz Kurban Bayramı'nda yaşadıkları en komik olaylarla hepimize kahkaha...
Cevaplar
0
Görüntüleme
77
858,499Konular
982,572Mesajlar
30,321Kullanıcılar
Ahmet 321#Son üye
Üst Alt