Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Sarıgül'den Baykal'a

Sarıgül'den Baykal'a
0
77

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Sarıgül'den Baykal'a :: Sarıgül'Den Baykal'a ağır eleştiri Sarıgül, Diyarbakır'da: Ahali, CHP'yi yok, Baykal'ı cezalandırdı Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül, Diyarbakır'da, ''Bölge halkı CHP'yi değil Baykal zihniyetini cezalandırdı'' dedi Sarıgül, Güneydoğu Gazeteciler Cemiyeti lokalinde düzenlediği basın toplantısında, CHP adına Güneydoğulu bütün yurttaşlardan özür dilediğini, Diyarbakır ve bu bölgede CHP'nin düşmüş olduğu koşul nedeniyle çok üzgün olduğunu belirtti 1970 yıllarında CHP'nin kalesi olan ve CHP genel başkanını yüzbinlerin karşıladığı, sağ partilerin giremediği Diyarbakır'da bugünkü durumun son derece korkunç olduğunu ifade eden Sarıgül, bu karanlık tablonun sorumlusunun Güneydoğu halkı olmadığını söyledi ''Diyarbakır'a girmeye korkanlar, utananlar ve yüzü olmayanlardan olmadıklarını'' açıklayan Sarıgül, şöyle dedi: ''Bölge halkı CHP'yi değil CHP'yi halkın partisi olmaktan çıkaran Baykal zihniyetini cezalandırmıştır Demokrat sosyal politikaları Baykal ve arkadaşları terk etmiştir Parti içinde sol olmaktan uzaklaşmışlardır Giderek aşırı milliyetçi söylemler, Güneydoğu halkını anlamaktan uzak politikalar, bu bölge halkını derinden üzmüştür Tabii fakat farklılıklarımız olacak Bunlardan korkmamamız gerekli Bunu bir zenginlik kaynağı olarak görmeliyiz Son yıllarda izlenen yanlış politikalar sebebiyle incinen vatandaşlar için buradayım'' Sarıgül, şöyle devam etti: ''Partilerden seçilen milletvekilleri halkı temsil etmiyor Bunlar genel başkanların vekilidir Bunlar hesaplarını genel başkanına veriyor 3 genel seçim, 3 yerel seçim kaybeden ve gelecek seçim için de hiçbir umudu olmayan Baykal uygun oturmaya devam ediyor Buna aleyhinde çıkıyorum Baykal artık halkı üzme, senin ve arkadaşlarının gitme vakti geldi Bu gitme vaktini geciktirmeyin Baykal yalnızca CHP'nin yok Türkiye'de siyasetin önünü de tıkamaktadır Parolamız 999'dur Hedefimiz iktidardır'' Baykal'ın ''9 Eylül'de Anıtkabir'de toplanacaklarını'' söylediğini andıran Sarıgül, şunları kaydetti: ''Anıtkabir'e gidip acaba o deftere ne yazmayı düşünüyorsunuz? Anıtkabir'e gittiğiniz vakit acaba Anıtkabir'in duvarlarından bir ses, Ata'mızın sesi 'Ey Sayın Baykal benim büyük bir heyecanla kurduğum CHP'yi uzun yıllardan beri yönetiyorsun fakat CHP'yi haktan ve halktan da koparmışsın Benin karşıma utanmadan ve arlanmadan ömür boyu muhalefetteyken mi geleceksin?' diyecek Ben artık iktidar istiyorum'' Sarıgül, şöyle konuştu: ''Bütün yurttaşlarımızı 999 parolamıza takviye vermeye ve 9 Eylül'de CHP önündeki demokratik eylemimize katkı maddesi sunmaya çağırıyorum 9 Eylül'de iki mantıksal bağ yaşanacak Ömür boyu muhalefette kalmak isteyenler, itaatkar ve köleler Baykal'ın peşinden gidecek, sosyaldemokratları, özgürlükleri iktidara taşımak isteyenler de CHP Genel Merkezi önünde buluşacak Biz '40 yıldır Baykal' dedik ama 'hep kal' demedik Bizim hareketimiz Erdal İnönüleri, Altan Öymenleri, Onur Kumbaracıbaşıcıları bir araya getirme hareketidir CHP'ye küs olan Güneydoğu halkından özür dilemeye geldim Bölgede CHP'nin izleyeceği politika artık değişecektir'' Gazetecilerin Türk Silahlı Kuvvetleri yetkilileri ile DTP'lilerin yaptıkları açıklamalarla ilgili sorusunu da yanıtlayan Sarıgül, ''Ordu hepimizin ordusudur Biz askerimizi severiz, fakat biz askerimizi kışlada severiz Demokrasiyi, siyaseti siyasi partiler yapacak Herkesin görevi vardır Katiyen siyasete ordunun müdahale etmesini içten bulmuyorum'' dedi 200 ENGELLİYE TEKERLEKLİ SANDALYE SONRADAN Diyarbakır Fiziksel Engelliler Derneğine geçen Sarıgül, burada engelli 200 kişiye tekerlekli sandalye verdi Fiziki Engelliler Derneği Başkanı Kadri Topdemir, Sarıgül'e desteğinden dolayı teşekkür ederek, ''Engellilere yönelik bu duyarlılığı bütün yetkililerden bekliyoruz'' dedi http:wwwkanalturkcomtrhaberphp?haberid 26743  

858,506Konular
983,095Mesajlar
33,116Kullanıcılar
TrsweozZSon üye
Üst Alt