Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

sarılma

sarılma

Similar threads

son 2 sene hiç kız ardaşım olmadı ama olmasını istedim en son kız arkadaşım üzülerek söylemeliyim ancak beni askerdeyken aldatmıştısonradan,bilmiyorum 2 yıl geçtiistedim bir kız arkadaşım olmasını fakat olmadıaslında mücadelede yetkisiz kaldım galiba;soğuma diyebilirmiyiz bilemiyorumbundan daha...
Cevaplar
0
Görüntüleme
147
Arkadaşlar kesintisiz kafama takılıyodu ve en sonunda bitti 1 hafta önce buluştuğumuzda cebinde kendi telefonundan hariç bi tel daha vardı sordum eski cihazım satcam dedi 5 gün geçti aradan o cihazı kullanmaya başladı abimin eski cihazı bu dedi neyse dedim eskisi gibi msj falan atmamaya başladı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
113
Öncelikle selamlar Benim 3 aydır görüştüğüm bir kız var Arkadaş çevresinde tanıştık Telefonunu birincil günden aldım Alır almazda mesajlaşmaya başladık Günün 24 saati mesajlaşıyoruz 3 ay baştan başa kesintisiz Ben en sonunda onu sevdiğimi ona söyledim Ama o olmaz falan dedi Görüşmiyelim 1...
Cevaplar
0
Görüntüleme
85
Bu yılınızı iyi geçirdiniz mi? Sağlıklı olduğunuz için hiç sevindiniz mi? Bu sene hiç gün ışığı ile uyandınız mı? Kaç kez güneşin doğuşunu izlediniz? Bir niçin yokken kaç kişiye hediye aldınız? Kaç sabah yolda bir kediyi okşadınız? Bu yıl yeni doğmuş bir bebek parmağınızı sıkıca...
Cevaplar
0
Görüntüleme
83
Arkadaşlar 16 yaşındayım bu zamana kadar hiç aşık olmadım yani kızlarıda hiç sevmezdim böyle Sınıfımıza bi kız geldi işte birincil diğer ilk gördüğüm gün hoş kız demiştim çarpıldım yaklaşık olarak böyle ama hevestir geçer aşk yok bu felan dedim Daha Sonra neyse konuşmaya başladık fazla...
Cevaplar
0
Görüntüleme
88
858,497Konular
981,925Mesajlar
29,940Kullanıcılar
Üst Alt