Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Sarımsaklı Bulgur Pilavı

Sarımsaklı Bulgur Pilavı

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Sarımsaklı Bulgur Pilavı Tarifi İçin Malzemeler

*Şehriyeli pilavlık bulgur
*Sıvı yağ
*Bir iki parça tavuk eti
*Sarımsak
*Tuz
*Sıcak su

Sarımsaklı Bulgur Pilavı Tarifi Yapılışı Biraz bol yağda karışık şehriyeli bulguru biraz kavuralım daha sonra sıcak suyu döküp normal ateşte pişirelim Tavuk etine biraz şu koyup suyunu salana kadar haşlayalım daha sonra Tavukları suyun içinden alalım ( ben onları pilavın suyunu döktükten sonra pilavın içine koyup öyle pişiriyorum ) Daha sonra sarımsağı ince ince et suyunun içine doğradım ve pilav piştikten sonra o suyu pilavın üstüne döktüm Ölçü vermedim çünkü kişi sayısına göre yapmak daha iyi olur zaten kıvamını tutturmak kolay ve damak zevkine göre yapılması daha iyi olur bana göre bende ölçü kullanmadım çünkü Afiyet olsun

Similar threads

Et Suyuna Şehriyeli, Sarımsaklı Esmer Bulgur Pilavı Tarifi İçin Malzemeler *2 Tepeleme Su Bardağı Esmer Pilavlık Bulgur *1 Su Bardağı Arpa Şehriye *1 Orta Boy Kuru Soğan *6 Diş Sarımsak Kullandım *Yarım Çay Bardağı Zeytinyağı *2 Su Bardağı Et Veya Tavuk Suyu *3 Su Bardağı Kaynamış Su...
Cevaplar
0
Görüntüleme
49
Yufkalı Sarımsaklı Bulgur Pilavı Tarifi İçin Malzemeler *2, 5 su bardağı pilavlık bulgur *1 haşlanmış bütün tavuk *2 adet yufka *2 büyük diş sarımsak *4 yemek kaşığı tereyağ *Karabiber, tuz Yufkalı Sarımsaklı Bulgur Pilavı Tarifi Yapılışı Bismillahirrahmanirrahim Bu Sivas’ın GÖLOVA...
Cevaplar
0
Görüntüleme
49
Sarımsaklı Bulgur Pilavı Tarifi İçin Malzemeler *1 yemek tabağı bulgur *1 adet kuru soğan *3 diş sarımsak *1 yemek kaşığı domates salçası *Yarım yemek kaşığı biber salçası *6 su bardağı tavuk suyu veya sıcak su *1 yemek kaşığı tereyağ ve sıvı yağ *Tuz *Pulbiber Sarımsaklı Bulgur...
Cevaplar
0
Görüntüleme
48
Sarımsaklı Bulgur Pilavı Tarifi İçin Malzemeler *Bütün tavuk 1 adet *1 5 kase pilavlık bulgur *4 diş sarımsak *Tuz Sarımsaklı Bulgur Pilavı Tarifi Yapılışı Öncelikle tavuğumuzu haşlıyoruz ,haşladığımız tavuğu ayrı bir tabağa alıp didikliyoruz ,tavuk suyunu iyice süzüp tencereye bulgur ile...
Cevaplar
0
Görüntüleme
98
Tavuklu Şehriyeli Bulgur Pilavı Tarifi İçin Malzemeler *1, 5 su bardağı pilavlık bulgur *150200 gr Kuşbaşı tavuk eti *1 avuç tel şehriye *2 yemek kaşığı tereyağ *2 yemek kaşığı sıvı yağ *3 su bardağı su *Tuz Tavuklu Şehriyeli Bulgur Pilavı Tarifi Yapılışı Öncelikle tavuk etimizi çok...
Cevaplar
0
Görüntüleme
54
858,497Konular
981,966Mesajlar
29,964Kullanıcılar
canbasSon üye
Üst Alt